Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma to jak mieć profilowe na fejsie z dzieckiem przy piersi.

Polecane posty

Gość gość

No całą pierś widać oprócz sutka. Jeszcze zdjęcie jest robione od strony buzi dziecka, dosłownie widać jak ma zassaną brodawkę. Twarzy tej kobiety prawie w ogóle nie widać. Fuj. Czy niektórym macica na prawdę zjadła mózg?

Gość gość
A czy laskom w skąpym bikini też padło na mózg? Ile ja już razy widziałam na fejsie zdjęcia z wakacji w stroju kąpielowym - tam też widać piersi bez sutka i do tego wystające z majtek pośladki i zupełnie gołe uda! A ile razy widziałam na profilowym laskę z głębokim dekoldem i cycki wypchane push-upem.

Gość gość
Niezłe są też takie co robią takie dziubki, że usta wyglądają jak sam środek dopy ;):)

Gość gość
Usta ustami, to mam gdzieś. Jednak żeby wstawiac takie zdjęcia z dosłownie cala piersią na wierzchu to przesada. I mam tu na myśli KP, skąpe bikini czy duży dekolt.

Gość gość
Cóż. Fb to jeden wielki sklep z towarem. A żeby towar sprzedać, to trzeba towar pokazać...

Gość gość
pewnie dla niej to normalne, tak jak publikowanie zdjecia embriona z USG.pewnie to ktoras ze staraczek.niedlugo opublikowane foty z porodu lub "starania sie" beda norma" jako "etapy zycia dziecka".niektorym naprawde macica mozg wyzarla i takich tysiace tu na kafe co obnosza sie ze swoim "staraniem" i opowiadaja ktorego dnia i o ktorej godzinie sie staraly.to tez niesmaczne

Gość gość
tej kreeetynki, co wstawiła rozkraczone zdjęcie z dzieckiem z pępowiną i tak nic nie przebije.. jak można tak nie mieć szacunku dla własnego dziecka??? :o