Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

popiszę z miłymi osobami

Polecane posty

Gość gość
Na lekkie tematy X Ale tak do ilu kg?

Gość gość
Tak do kilograma, max 1,5 hah X A ok, bo więcej bym nie zniósł. Ja już zauważyłem pewne "szaleństwa" przedświąteczne, też tak masz?

Jedynym szaleństwem jakiego sie dziś dopuściłam było umycie WSZYSTKICH okien ;) ale sąsiedzi z naprzeciwka już ubrali choinkę....o szaleństwie w sklepach nie wspomnę. W lokalnym radiu grają kolędy ;) szczerze już mam przesyt " atmosfery świątecznej" ;)

Od kilku lat święta to dla mnie kolejne zwykłe dni. Obserwuje jak wszystkim wtedy odpierdala i zastanawiam się czy oni serio nadal czują magię świąt czy to zwykłe pozory.

To przez komercję i konsumpcjonizm ;) wielka choinka, super catering, wypasione prezenty....a gdzie w tym wszystkim magia świąt jaką zapamiętałam z dzieciństa? Od lat szukam i nie ma :(

Gość gość
same śmieci ci wlazly na temat gośćagata kozak84 to ten gnój bentley84 życze milego pisania:O:O

Gość gość
Jedynym szaleństwem jakiego sie dziś dopuściłam było umycie WSZYSTKICH okien oczko.gif ale sąsiedzi z naprzeciwka już ubrali choinkę....o szaleństwie w sklepach nie wspomnę. W lokalnym radiu grają kolędy oczko.gif szczerze już mam przesyt " atmosfery świątecznej" X Ja jakoś tak dziwnie patrzę na tych ludzi, którzy w sklepach róż rodz zachowują się całkiem inaczej niż w ciągu roku. Jest to jakieś jakby zbiorowe "szaleństwo" tworzenie takiej aury jakby przygotowywali się do wojny.

Gość gość
To przez komercję i konsumpcjonizm oczko.gif wielka choinka, super catering, wypasione prezenty....a gdzie w tym wszystkim magia świąt jaką zapamiętałam z dzieciństa? Od lat szukam i nie ma X No właśnie tej magii nie ma, pewnie trzeba ją samemu stworzyć w zaciszu domowym.

20:53 ja nawet go nie czytam ;)wiem, że to pedofil gawędziarz 20:53 tak jest przed każdym długim weekendem ;) rzucają się na sklepy jakby nigdy jedzenia nie widzieli ;) ja idę do babci na wigilię a w święta zamierzam się wysoać w końcu jak człowiek ;) A Ty jakie szaleństwa zauważyłeś? ;)

Gość gość
Ja chyba w tym roku ubiore palme :P Tuje konkretnie - a co! Bombek starczy :D

Gość gość
20:53 ja nawet go nie czytam oczko.gif wiem, że to pedofil gawędziarz 20:53 tak jest przed każdym długim weekendem oczko.gif rzucają się na sklepy jakby nigdy jedzenia nie widzieli oczko.gif ja idę do babci na wigilię a w święta zamierzam się wysoać w końcu jak człowiek oczko.gif A Ty jakie szaleństwa zauważyłeś? X No to właśnie jedno opisałem z tymi sklepami do tego dochodzą takie jakby "zmartwienia" np co by tu na stół wigilijny, bo goście przyjdą, a pomijają to, że potem wpadają pod ten stół. Oczywiście nie wszyscy, ale akurat ci co obok mieszkają, tak mają.

Gość asiutka   1999
Ja mogę popisać

Gość gość
20:58 tylko umieść coś kontrowersyjnego na czubku haha. X Np pieroga:D

21:02 a u Ciebie tak bardziej kameralnie czy wielki zjazd rodzinny? Ja bardzo nie lubię takich spędów ale na wigilii muszę być ;) 21:03 cześć Asiutka i jak tam z Sylwestrem? P.s. 21:04 myślałam o czymś bardziej kontrowersyjnym granat np. :)))

Gość gość
Ja mogę popisać X Zapraszam w imieniu gość Agaty.

Gość asiutka   1999
Cześć, nie wiem jeszcze. Za kilka dni dopiero będę wiedziała

Gość gość
21:02 a u Ciebie tak bardziej kameralnie czy wielki zjazd rodzinny? Ja bardzo nie lubię takich spędów ale na wigilii muszę być oczko.gif X Zjazdu rodzinnego nie będzie tzn jak napisałaś wielkiego to nie, ot tak dla "lekkiej" Wigili i papa. I to ja mam iść, ale się zastanowię.

21:07 trzymam kciuki Gościu od magii świąt wiesz czemu tak trudno odnaleść magię świąt teraz? Bo cała komercyjna machina rusze 2 listopada. Jesteśmy zasypani świątecznym chińskim badziewiem, w sklepach kolędy wszędzie choinki. Zanim przyjdą święta nam już wszystko powszednieje.

Gość gość
P.s. 21:04 myślałam o czymś bardziej kontrowersyjnym granat np. X No no już ci wierzę. Ten czubek co nie? :D

Gość gość
Wlaśnie sam siebie nie poznaje :D haha

21:09 u babci cała rodzina będzie ale ja idę na gotowe ;) tylko makowiec upiekę 21:12 znalazłoby sie paru czubków u mnie w okolicy, którzy zasłużyli żeby ich wsadzić na choinkę za karę haha

Gość gość
Gościu od magii świąt X To chyba do Le Papillon.

Gość gość
tylko makowiec upiekę X Nie przemęczaj się, kup gotowca :D

Gość gość
Tak oczko.gif ze smartfona nadaję dziś więc sorry X Ja też :)