Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

popiszę z miłymi osobami

Polecane posty

Jak piszesz ze smartfona to wystarczy wybrać opcję: wersja komputerowa i już sie da. Ja niestety nie mogę się wylogować bo nie pamiętam hasła haha.

Gość gość
Leżę sobie i myślę, ale jestem już stary ;-)

Gość gość
I znowu jest ten grudzień, masakra !

Gość gość
ostrożnie z tą 50, bo ona kiedyś naprawdę może przyjść ;-)

Gość gość
przyjść z zaskoczenia ;-)

Ja sie cieszę, że sie rok przestępny wreszcie kończy. Pechowy dla mnie był ;) i nie mogę sie świąt doczekać, snu potrzebuję bardzo dużo :D ile masz lat, że stary jesteś? Facet jest jak wino im starszy tym lepszy haha

Gość gość
to tajemnica :-), ale wino przednie !

21:02 jeśli uda się dożyć to na bank przyjdzie z zaskoczenia haha 21:05 ok nie jestem ciekawa aż tak. Wino lubię wytrawne.

Gość gość
wytrawne w małej ilości jest zdrowe dla ciała ( i ducha też :-) Ponoc kobiety lubią pić wino ..... w samotności, zastanawiam się o czym wtedy myślą :-) ?

Gość gość
Znałem taką jedną co lubiła czytać książki, popijając czerwone wino. Jest mężatką :-)

Od czasu do czasu mam chwilę słabości ale muszę mieć wolne na drugi dzień :D i szczerze nie myślę o niczym, lampka wina,czarna świeczka, Bronisław na kolanach i jakieś ballady rockowe w tle :) full relax

Gość gość
mocne postanowieni, z tym atakiem :-) tak ...., też nie mam już co czytać, ale " atakować " to ja lubię na allegro :-), zwłaszcza 5 s przed zakończeniem licytacji, to jest fajne uczucie, jak się komuś , coś z przed nosa buchnie .... :-) Ha ha

Kurde ja nie mam do tego cierpliwości ;) żeby upolować coś godnego uwagi ;) empik to mòj drugi dom tylko zatłoczony haha

Gość gość
no tak, empik ma swój klimat, zawsze też jest szansa spotkać tam kogoś znajomego, kupowanie przez internet to wygoda, a allegro daje szansę kupić to, co umknęło kiedyś naszej uwadze , oczywiście mam na myśli książki

Ja nie mam szczęścia do Allegro jak mi sie uda coś znaleźć to już sprzedane haha. Raz udało mi sie kupić " Slumdog milioner z ulicy " ale film bardziej mi sie spodobał. I raz kupiłam " Ofiarowana" o scjentologach w opcji: kup teraz. A tak to słabo haha

Gość gość
U mnie chodzi pewną tematykę, lubię historię, bywa,że znajdę tam coś ciekawego do kolekcji :-) ha ha, książki są wszędzie, " wypływają " z różnych zakamarków, czytam jak mam czas :-), ale jak coś fajnego widzę muszę kupić, czas na czytanie będzie potem, nakłady wydawnicze nie są duże, a przegapić to strata, ehhh znowu jest ten grudzień, niedługo trzeba będzie zerwać kartkę z kalendarza :-)

Gość gość
Czas znikać, miłego wieczoru :-) Nie lubię zimy, trzeba mi słońca i wiosny, ha ha ... i znowu jechać na święta do Warszawy, do rodziny, tradycja, ha ha

Gość asiutka   1999
Ja nie śpię

Gość gość
Trzeba spać, spać grzecznie :-) Odkladamy książkę i lulu :-) .... a potem jesteśmy już w innym świecie, marzenia .... fajna sprawa :-)