Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

popiszę z miłymi osobami

Polecane posty

Gość gość
Polecam horror na dzis warty obejrzenia xxx Sciema zeby wysylac drogie smsy.

Gościu od makowca nie wycofuję się przecież tylko padłam, usnęłam jak małe dziecko ;) Gościu od palmy z czubkiem biedna papuga haha

Gość gość
widać,że bardzo wciągającą debatę miałaś skoro usnęłaś,sami nudziarze jakies niedoj****e prawiki rzucające się na ochłapy byle cycki toto miało albo przynajmniej żeński nik

Gość gość
Agata ja myślę, że ty trochę wyglodniała jesteś, wyczuwam to...

Gość gość
masz rację,wiem,że dałbyś radę zaspokoić mój głód,jesteś zapewne świetnym kochankiem,prawdziwym facetem i daleko co do tych forumowych c**ek :-D

Nie macie racji ;) super fajnie się gadało ale zmęczona byłam ;) I niestety nie pociąga mnie prawictwo ;)

Nie macie racji ;) super fajnie się gadało ale zmęczona byłam ;) I niestety nie pociąga mnie prawictwo ;)

Chyba komuś zalazlaś za skórę, bo ktoś cię wlaśnie obsmarowywuje w temacie o półmózgach

Gość gość
ale znalazł się twój rycerz i wspaniałomyślnie ci o tym doniósł,licząc na tani poklask i w dalszej perspektywie na coś więcej aby wam się dobrze żyło :-D jaki frajer buhahaha

Czesc Katowice. To ten od dziewictwa pewnie albo ten z którym nie chciałam umówić na kawę albo jakaś stalkerka haha

Teraz weszłam tam to podszyw tam pisał haha ;) teraz nick zarejestrowany to będzie spokój. Wow dorobiłam sie podszywu na kafe haha

Tak ;) brakiem dziewictwa i odmawianiem spotkań haha. Nic więcej nie mam na sumieniu. Najczęściej z Broken pisałam i Asiutką ;)

Gość gość
Witam :) 19:26 Papuga jest "zaaa" a nawet "przeciw" :D Warto sie tu zalogowac? Jestem tu "przelotem", dorwalam sie do internetow :P Troche szkoda, ze nie widac co, kto pisze...

21:15 ja sie zarejestrowałam i jak widać słusznie bo sie podszywali ;) jak przelotem to nie warto haha Ubrałaś już palmę? Mogę podrzucić Ci pomysł na czubek: ananas dobrze powinien leżeć bo banan źle sie kojarzy hahaha. A papuga jak będzie dokuczała to podeślę Ci Bronisława haha

Gość gość
Speryalaj tebilko zyepana

Gość gość
21:18 Za ananasem już sie rozglądałam, ale znalazłam w markecie mniej go, niż pół :D Przystrojenie palmy na święta, to skąplikowane,ALE... Dam rade! :D

Gość gość
21:18 P.s. A kto to jest "Bronisław"? :O Mam nadzieje, że nikt taki jak "Jarosław" z kotem.... :D

Gość gość
21:59 Kot bez Jarosława... to szczęsliwy kot! :D Przypomniał mi sie mimo woli kawał... Co robi Jarosław, zapytany o życie seksualne??? Odwraca kota ogonem.. Ha!Ha! Przeczytałam to pare lat temu w angarze, ale żart bawimnie do dziś. Nikt mi nie wmówi, że to nie śmieszne... "Nikt mi nie wmówi że białe jest białe, a czarne jrst czarne" NIKT! Jezu... :D :D :D Swiat chodzi na psy :D

Gość gość
Ojej! Ile byków narobiłam w ostatnim poście :D Pisałam jednym okiem, a wiadomo że, jak sie pisze okiem a nie ręcamy :P to wychodzą ładne kwiatki...

Gość gość
Jak ktoś ma ochotę pogadać z normalnymi osobami, zapraszam na http://snapczat.pl . Fajne grono osób, można sobie pogadać :)

:D gośćAgata, opcja "wyloguj" brzmi całkiem logicznie i nawet chetnie bym z niej skorzystała, gdyby nie to, że jej poprostu nie mam :) To znaczy że...? WYGRAŁAM!!! Bilet na kafeterie, w jedną strone :D Super! Zawsze fajnie jest coś wygrać :P