Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

popiszę z miłymi osobami

Polecane posty

Gość asiutka   1999
Dzięku.Chciałabym bardzoe pójść ale nie wiem czy będę mogła

21:19 to jedyna rzecz jaką robię perfekcyjnie więc nie odpuszczę ;) nie ma zmiłuj. Asiutka gdzie jesteś miałaś pisać ;) edit: haha jesteś ;) w razie " w" za rok już będziesz dorosła i wtedy pójdziesz ;) Cześć Szatan. Jak u Ciebie ze świąteczną magią?

Gość asiutka   1999
No piszę

Gość gość
chuj ci w duupe szatan ty frajerze!!!!!!!

Gość gość
21:19 to jedyna rzecz jaką robię perfekcyjnie więc nie odpuszczę oczko.gif nie ma zmiłuj. X Skoro tak, to zamawiam jedną-dwie sztuki. :)

Gość asiutka   1999
Mało realne, to i tak się nie spełni. A co dostanę, pewnie coś z ubrań, kosmetyki, jakieś słodycze.

Gość gość
Co byście chcieli dostać pod choinkę? Jakieś marzenie może być mało realne X Złotą rybkę, co spełni trzy życzenia. :)

Asiutka nie bądź taka napisz ciekawa jestem. Rybka wymiata tylko nie zmarnuj życzeń na głupoty haha Ja bym chciała pojechać do spa na weekend haha

Gość asiutka   1999
No i tak się nie spełni.

Gość gość
21:26 z lukrem i płatkami migdałowymi czy polewą czekolafową? X Jak dwa, to takie i takie, jak jedno, to jakie będzie, takie biorę.

21:33 jedno ;) bo dwa mi wchodzą naraz do piekarnika jeden na wigilię drugi dla Ciebie ;) jestem zbyt leniwa żeby piec na dwa podejścia ;)

Gość gość
Ja bym chciała pojechać do spa na weekend haha X To chyba dość realne :)

Gość asiutka   1999
Co jutro będziecie robić?

Gość gość
21:33 jedno oczko.gif bo dwa mi wchodzą naraz do piekarnika jeden na wigilię drugi dla Ciebie oczko.gif jestem zbyt leniwa żeby piec na dwa podejścia oczko.gif X Dobre i to. Darmo dają, to trzeba brać:D

Asiutka ja 6:00 pobudka i wracam o 16:00 po drodze zakupy a dalej co los przyniesie to będzie haha czyli dokończyć sprzątanie na bank. ;)

Gość gość
21:35 ale niestety pracuję również w soboty do odwołania X To jak odwołają:)

21:35 obym dożyła ;) Gościu od makowca musisz pokryć tylko koszt pakowania i wysyłki ;) reszta w gratisie na święta.

Gość gość
Co jutro będziecie robić? X Od 7 do 15 się trochę poobijam, a jak już wyjdę z pracy, to skoczę na miasto.

Gość gość
Gościu od makowca musisz pokryć tylko koszt pakowania i wysyłki oczko.gif reszta w gratisie na święta. X Niech Cię Bóg Błogosławi.

Nawet nie wiedziałam, że na kafe można takfajnie popisać ;) dziś rano mnie zjechał jakiś maniak od dziewictwa ;)

Gość gość
gośćAgata dziś A jak po drodze spotkasz jakiegoś młodzieńca i wylądujecie w lożku ? To przyjmiesz taki dar od losu ?

To nie jest możliwe raczej bo przemieszczam się samochodem ;) chyba żeby mi wskoczył pod koła to raz a dwa szybki sex bez zobowiązań to nie moja bajka ;)

Gość gość
To masz szczęscie, chciałem cię sprawdzić, bezblonna szmato, czy zeszlaś ze złej drogi i widzę, że tak. Pamiętaj, takie rzeczy tylko po ślubie.

Gość gość
Nawet nie wiedziałam, że na kafe można takfajnie popisać oczko.gif dziś rano mnie zjechał jakiś maniak od dziewictwa X To jeden z wielu przypadków-wypadków przy khm pracy-wiesz o co chodzi :D