Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

popiszę z miłymi osobami

Polecane posty

Gość gość
21:53 tak wiem oczko.gif przynajmniej tak mi sie wydaje. Kafeteria to nie forum tylko stan umysłu. X Pewna część tak, która już tutaj się ujawnia :)

21:57 mnie zaczęło wciągać jak bagno ;) na szczęście nie mam za wiele czasu teraz bo bym tu gniła cały czas chyba haha dobry los czuwa ;)

Gość gość
21:57 mnie zaczęło wciągać jak bagno oczko.gif na szczęście nie mam za wiele czasu teraz bo bym tu gniła cały czas chyba haha dobry los czuwa X No ja teraz po przerwie. Kiedyś tu już pisałem i nick miałem, ale to kilka miesięcy temu.

Gość asiutka   1999
Czekacie już na święta i wolne z tym związane

Gość gość
Czekacie już na święta i wolne z tym związane X Bez szału z mojej strony. Tych wolnych dni i tak za wiele nie będzie, tak przypada. :)

22:01 każdy może ;)edit: czy to Ty jesteś w tym avatarku? Haha 22:02 ja założyłam niedawno bo nie chciało mi sie wpisywać co chwila Asiutka nie mogę się doczekać. Wolnego i spania do oporu ;)

Gość gość
22:02 ja założyłam niedawno bo nie chciało mi sie wpisywać co chwila Asiutka nie mogę się doczekać. Wolnego i spania do oporu X Ja tak od Święta pisze, a że się zbliżają, to wypada. :D

Gość gość
22:10 uważaj bo to wciąga jak bagno haha X Wiem, dlatego wróciłem, ale tylko tak trochę pewnie i zjazd jak wtedy.

22:16 ja mogę dzień lub dwa wcale nie dotykać neta i jest ok ale jak już zacznę ciężko sie oderwać. Jakiś ciąg czy co? ;))

Gość gość
22:16 ja mogę dzień lub dwa wcale nie dotykać neta i jest ok ale jak już zacznę ciężko sie oderwać. Jakiś ciąg czy co? X Coś w tym jest. Teraz zresztą większość ( chyba ) tak ma. Net właściwie wyparł TV i dużo rzeczy. Jest numer jeden.

Gość gość
Chyba wszystkich wywiało:D

Gość asiutka   1999
Ja wróciłam.

Gość gość
Ja wróciłam. X Też pieczesz ciasta jak Agata?

Gość gość
Granat na mojej Bożonarodzeniowej palmie, to super pomysł! :D ale jak zobecze, ze moja papuga go odbezpiecza, bedę zmuszona celować w nią kapciem :D

Gość gość
Granat na mojej Bożonarodzeniowej palmie, to super pomysł! smiech.gif ale jak zobecze, ze moja papuga go odbezpiecza, bedę zmuszona celować w nią kapciem X Weź odrazu ją zastrzel:D

Gość asiutka   1999
Nie, nie umiem piec

Gość gość
22:44 Sumienie mi nie pozwoli.... bo bende musiała potem biedna sprzątać pierza :D :D:D

Gość gość
Nie, nie umiem piec X A to pech, bo Agata mi obiecała, ale jak widać się wycofała :D

Gość gość
22:44 Sumienie mi nie pozwoli.... bo bende musiała potem biedna sprzątać pierza X A to ładne pierza i mogła byś nimi udekorować palme, także ma to swoje plusy :D

Gość gość
Asiutke pewnie rodzice nakryli, że jest na kompie o tej godzinie, dostała paskiem i z płaczem poszła spać. :D

Gość gość
23:03 Piórka ma ładne. Jak jej powiem jakie tu padają pomysły, to sie sama oskubie ::D

Gość asiutka   1999
Już nuszę iść spać bo jutro szkoła. Dobranoc

Gość gość
23:03 Piórka ma ładne. Jak jej powiem jakie tu padają pomysły, to sie sama oskubie X Niech tak zrobi, powiedz jej, że to dla jej dobra. Napewno się zgodzi :D

Gość gość
Już nuszę iść spać bo jutro szkoła. Dobranoc X Dobranoc.

Gość gość
23.22 Tak też zrobie. Od dwuch miesięcy wkręcam jej, że jest psem i pięknie podaje mi łapke :D ....albo ona mnie wkręca, że jest papugą :P Dobranoc wszystkim.

Gość Tamara21
Hej, ja mogę popisać