Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilacja laserowa

Polecane posty

Gość gość

czy przed depilacja laserową ( własnym sprzetem z laserem) przed usunąć włoski szczoteczką taka zwykłą czy depilatorem wyrwac je z cebulakmi? Laser ma oslabiac cebulki tak? Tak wiec doszlam do wniosku, ze bez sensu jest wyrywanie i wystarczy zgolic, jak jest naprawde?

Gość gość
nikt nie wie?

Gość gość
zastanawiam sie czy kupic depilator i co miesiac depilowac wlsoy z calego ciala czy lepiej kupic ten depilator laserowy jak myslcie czy depilacja taka jest uciazliwa co jaksi czas i lepiej na stale sie pozbyc wlosow cyz do zniesienia, nigdy nie uzywalam depilatora zawsze golarke jednorazową?

Gość gość
Depilacja laserowa to dla mnie zbawienie. Mam bardzo ciemne włoski i zmiany hormonalne wiec depilacja laserowa jest koniecznością . Umówiłam się na zabieg depilacji laserowej w tym gabinecie www.sofibeauty.pl. Szybko i sprawnie poszło .

Gość gość
U mnie bardzo dobrze sprawdza się urządzenie do depilacji laserowej - Philips Lumea. Zakup i regularne używanie wychodzi znacznie taniej, niż chodzenie na depilację do salonu. Ja używam od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona, włosy są słabsze, a zabieg bezbolesny.

Gość gość
Chodziłam na zabiegi depilacji laserowej do salonu kosmetycznego, od 2 miesięcy korzystam z depilatora IPL PANASONIC ES-WH80-P803 który kupiłam na spółkę koleżanką. Efekty są bardzo zadowalające. :)

Gość ojala
A nie prościej jednak umówić się na wizytę w salonie? Jednorazowy zabieg, a efekty są znacznie dokładniejsze, niż w domu. Personel przed przystąpieniem do zabiegu analizuje parametry jak grubość włosa, jego kolor, gęstość włosów na obszarze zabiegowym czy najważniejszy parametr fototyp skóry. Także to nie jest, że robi się to hurtowo. Wszystko jest personalizowane według pacjentek. Dopiero po ustaleniu tych składowych dobiera się odpowiednie parametry w urządzeniu. Opisuję swoje doświadczenia po wizycie w http://www.vanillalaser.pl, nie wiem jednak, czy wszędzie tak jest.

Gość gość
Najlepsze efekty są po depilacje laserowej w salonie. Masz pewność, że będzie skutecznie i bezpiecznie. Kosmetolog doradzi Ci, jak przygotować się do zabiegu, jaki stopień lasera wybrać i jak pielęgnować taką skórę. Ja osobiście depilowałam uda, łydki i pachy w klinice Dr Legrand, polecam. Było szybko, bezboleśnie i za przyzwoitą cenę. https://www.drlegrand.pl/depilacja-laserowa/

Gość gość
Ja także polecam salony, próbowałam w domu, ale efekt z gabinetu nieporównywalny. Jeśli ktoś jest z Gdańska lub okolic, to polecam klinikę La Nika http://la-nika.pl/depilacja-laserowa/

Gość Gosia_samosia_2
Jestem z Krakowa i jestem już po serii zabiegów laserem LightSheer Duet w salonie Vici Clinic. Łącznie było ich 7 i robiłam sobie łydki i pachy. Sam zabieg może nie jest przyjemny, ale efekt jest świetny. Teraz, w cieplejsze dni nie muszę martwić się zakładając sozrty czy spódniczkę czy na pewno dogoliłam wszystkie miejsca.

Gość SuzaZuza
Według mnie warto się wybrać do Vici Clinic w Krakowie. Bardzo miła obsługa, fajny stosunek jakości do ceny.. ogólnie spoko. Depilują Light Sheerem, a bikini głębokie kosztuje tylko 199 zł więc taniej niż u konkurencji.

Gość Lolka1990
W Krakowie w Vici Clinic robią świetną depilację laserową laserem Light Sheer Duet. Zabiegi są praktycznie bezbolesne. przy okazji na każdy pierwszy zabieg dostaniemy 50% rabatu. Warto wypróbować.

Gość Lulla1990
Depilacja laserowa jest świetnym rozwiązaniem dla każdego. Wystarczy kilka zabiegów, aby pozbyć się zbędnego owłosienia na zawsze. W Vici Clinic w Krakowie wykonują te zabiegi za pomocą nowoczesnego lasera Light Sheer Duet. Warto wypróbować - na pierwszy zabieg na każdą partię ciała dostaniecie zniżkę 50%.

Gość koziołek1982
Zachęcam do zabiegów depilacji laserowej. Ja swoje robiłam w Vici Clinic w Krakowie. Raz trafiałam na panią Kasię, raz na panią Gosie - obie przemiłe. Szczerze polecam to miejsce - efekty są naprawdę super.

Gość SłonyKarmel
Polecam zabiegi depilacji laserowej wykonywane laserem Light Sheer Duet. Właśnie takim laserem dysponują w Vici Clinic w Krakowie. Zdecydowałam się u nich zrobić 3 zabiegi usuwania owłosienia z łydek. Efekt jest naprawdę świetny i polecam te zabiegi każdemu.

Gość Hanka P
Depilacja laserowa to najlepsza możliwa opcja. W zeszłym roku zrobiłam sobie zabiegi depilacji laserowej na łydki w Vici Clinic w Krakowie, do dziś włoski nie odrastają. Mam święty spokój. Zabiegi nie bolały więc tego też nie musicie się obawiać.

Gość JulitaKowalska
Polecam zabiegi depilacji laserowej wykonywane w Vici Clinic w Krakowie na ul. Św. Sebastiana. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zabiegi wykonywane są za pomocą lasera Light Sheer Duet, dzięki czemu są praktycznie bezbolesne.

Gość aleksandrass
Dzięki zabiegom depilacji laserowej nie muszę się już martwić o golenie każdego dnia. Polecam każdej kobiecie - to ogromna wygoda i koniec ze stresem. W Vici Clinic w Krakowie wykonują tego typu zabiegi laserem Light Sheer Duet. Dzięki temu efekty są szybko widoczne, a zabiegi praktycznie bezbolesne.