Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy latwo jest znalezc prace w londynie jako kelnerka?

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym pojechac do uk i droche dorobic we ferie oraz podszkolic jezyk. Moja znajomosc angielskiego jest bardzo dobra, rozmawiam swobodnie po angielsku, mam tez juz jakies doswiadczenie jako kelnerka, bo dorabialam w ten sposob. Orientuje sie ktos czy ciezko jest znaecz prace na miejscu jako kelnerka i czy lepiej szukac gdzies poza Londynem? gdyz wiem, ze londyn jest jest strasznie drogi. Prosze o rady, bo sie zastanawiam nad wyjazdem. Pozdrawiam.

Gość gość
Zgadza sie, Londyn jest piekielnie drogi. Za sam wynajem pokoju poza centrum musisz dac dzis co najmniej 600 funtow, dojazdy do pracy 150-200 mc, a jako kelnerka zarobisz najnizsza krajowa czyli ok 1000 funtow na miesiac . W wielu miejscach oszukuja co do napiwkow, dzielisz sie z innymi albo w ogole nie mozesz ich przyjmowac od klientow :/ No i na poczatek trzeba zaplacic czynsz i depozyt z gory czyli ok 1200-1300 f przy wynajeciu pokoju :/ Lomdyn odradzam szczerze

Gość gość
Aha no i nie jest tak latwo juz o prace. Wymagaja doswiadczenia z UK i konkurencja jest duza