Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieregularne miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatnio koło 15 listopada uprawiałem ze swoją partnerka petting , nie wydaje mi się żeby w jakikolwiek sposób mogło dojść do zapłodnienia ponieważ nie doszło do wytrysku , jedyne co to możliwe ze miałem preejakulat ale partnerka tylko mnie dotknela w penisa a pózniej po jakimś czasie siebie dotykała. Ostatni okres miała 2 listopada , ma nieregularne miesiączki i się jej dość długo spóźniają , dzisiaj jest 12 grudnia a okresu dalej nie ma. Czy możliwe jest żeby się tak długo spóźniał ? Dodam ze moja partnerka strasznie się denerwuje ze może być w ciąży i ciagle ją dręczy ta myśl. Mierzyła wczoraj temperaturę koło 19 i miała 36,4 , pózniej około 1 w nocy miała 36,1 i o 6:30 miała 35,4 . Mówi ze owulacje już raczej przeszła bo miała dość dużo śluzu takiego wodnistego i przezroczystego. Teraz ma sucho. Powiedzcie mi czy to ciąża czy nie ? Mi się wydaje ze to niemożliwe żeby była w ciąży a okres może się chyba tak długo spóźniać . Proszę o pomoc :(

Gość gość
Co do tego preejakulatu to go raczej tez na 100% nie miałem bo podczas pettingu sprawdzałem w pewnym momencie , a ta temperatura o 6:30 miało być 36,4 a nie 35,4

Gość gość
Napisze ktoś coś co o tym myśli ????

Gość gość
Stosowanie tu metody termicznej nie ma kompletnie sensu, bo takie obserwacje cyklu (żeby były wiarygodne) trzeba prowadzić minimum kilkanaście razy. wypowiadałam się już w poprzednim Twoim temacie i powiem jedno- przestańcie się obydwoje nakręcac, bo juz naprawdę przesadzacie. Test ciazowy 3 tygodnie po stosunku na pewno wykryje ciążę. Zamiast swirowac, lec do apteki bo nikt tu nie ma szklanej kuli i Wam nic nie wywrozy.

Gość gość
Ale możliwe jest żeby się tak spóźniał okres co nie ? Bo nie wydaje mi się żeby przez samo dotknięcie penisa zajść w ciąże...

Gość gość
Jest to możliwe, tym bardziej przy nieregularnych okresach i ogromu stresu, jakiego sobie fundujecie. Przestańcie sie nakręcac, czy nie łatwiej iść do apteki po test ? Rozsądni ludzie tak wlasnie robią. Jeśli podejrzewają ciążę, to robią test ciazowy.

Gość gość
zamiast zrobic test , to pytasz na forum czy dziewczyna moze byc w ciazy , dzieciaku kup test i bedziesz mial odpowiedz