Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twój śluński anioł struż

HIM kiedy zaczniesz pracować ?

Polecane posty

Gość twój śluński anioł struż

Ileż można siedzieć bezczynnie na duupie ? Nie jest ci głuipo ? Młoda dziewczyna jesteś, a gnijesz jak jakaś stara emerytka w domu. Wyjdź do ludzi, a choroba psychiczna ustąpi uwierz mi :D 🖐️

Gość gość
Rozczulające te twoje tematy. Siedzisz bezczynnie na duupie, nie jest ci głupio, gnijesz jak stary emeryt w domu, nie wychodzisz do ludzi. Nic dziwnego, że choroba psychiczna nie ustępuje i wszędzie widzisz jakąś HIM. Chyba jako jedyny tutaj.

Gość gość
A ile ona ma lat ta HIM?

Gość gość
taki pedał ma wyjść gdzie do podobnych cip jak on,przecież wszystkie siedzą tu

Gość gość
Autorze skąd w tobie tyle nienawiści?

Gość gość
Bo jest psychisznie chory ,a śląska nienawidzę bo tam same pijaczyny mieszkają ochlapusy babiarze kurqiarze palacze i bezbożniki..i nie jestem żadna him!.

Gość gość
Jak pracuje to p*********e ze dzieci same bez opieki ze za kochankami lata ze kariery robi ze jej trzeba prawa nad dziecmi odebrać,a jak z powodow zdrowotnych i braku dojazdu gdziekolwiek nie pracuje i zajmuje sie domem i dziecmi to p*********e ze taka i owaka.Wezcie wy sie sami za robotę.

Gość gość
Odwal sie Zając ode mnie bo nie jestem żadna him!a ty zadnym aniołem tylko co najwyzej diabłem !

Gość gość
Kto ci powiedział że bezczynnie?mam w domu pasje i mnostwo zajęć a ludzie nie są mi do niczego potrzebni zresztą dosc mojego zdziadowanego zdrowia,postanowiłam teraz zadbać i siebie wreszcie .Za cene zdrowia marne zapierdzielanie na mrixie zimnie przy masxynie przy tasmie ,,dzwiganie ciezkich niedołeznych ludzi,tachanie ciezkich palet z pola na zakład albo ciezkich koszy,spuchniete palce od obcegow,mycie brudnych toalet oprizniane kublow na smieci ,podmywanie tyłkow ,wszystko to za cene zdrowia i nerwow ,zniszczinego kregosłupa ,samej corki w domu ,obiadu gotowanego wieczorem..wszystko to za pare marnych groszy ?nie dziekuję.Moje zycie i zdrowie jest wiecej warte.Mam zniszczone zdrowie..przez ciezką fizyczną prace,dzwiganie ciezarow ,praca stojąca przez 12h.itp.chodzenie kilometrami od domu do domu z bolącym biodrem,jezdzenie rowerem 15 km w redną strone w deszczu ,mrozie,po lodzie,zimno wiatr,zmeczona po 9 h pracy z powrotem rowerem kolejne 15km prze poł roku przez dwa sezony a potem tez w innym zakładzie rowerem na trzy zmiany stac w ciuchach i butach przemoczobych,palce zgrabiałe od mrozu,bez światła bez powietrza bez hamulcow ,przez 1,5 dzien w dzien..a potem w kolejnej autobusem o 5 rano..4,30 z domu z buta po ciemku lub rowerem.na dwie zmiany..potem na 12h.rowerem tam i z powrotem 8 km w jedną strone przez rok i 3 m.Potem kolejna ,pobidka o 4.z buta do autovusu na 5.00.z przesiadką w miescie na szustą do drugiego miasta.Powrot z dugiej zn.tak samo z przesiadką ,rowerem bez swiatła i hamulca w mrozie,deszczu sniegu kamieniach i kałużach ,najforszą drogą z możluwych przez cuemne zad***e w środju nocy a nawet o 2.w nicy za jaką cenę..to wszystko??Nie ,dziekuję!Pojde do pracy jak bede miała prawojazdy nie szybciej i normalną pracea nie taką po ktorej umieram na bol biodra ,kregosłupa i nerwobol pod sercem.Zresztą to nie twoja sprawa.Mam swoją godność.

Gość gość
Kto ci powiedział że bezczynnie?mam w domu pasje i mnostwo zajęć a ludzie nie są mi do niczego potrzebni zresztą dość mojego zdziadowanego zdrowia,postanowiłam teraz zadbać i siebie wreszcie .Za cene zdrowia marne zapierdzielanie na mrozie zimnie przy maszynie przy tasmie ,,dzwiganie ciężich niedołeżnych ludzi,tachanie ciezkich palet z pola na zakład albo ciężkich koszy,spuchniete palce od obcegów,mycie brudnych toalet opróżniane kublów na śmieci ,podmywanie tyłków ,wszystko to za cene zdrowia i nerwow ,zniszczonego kregosłupa ,samej córki w domu ,obiadu gotowanego wieczorem..wszystko to za pare marnych groszy ?nie dziekuję.Moje zycie i zdrowie jest wiecej warte.Mam zniszczone zdrowie..przez ciezką fizyczną prace,dzwiganie ciezarow ,praca stojąca przez 12h.itp.chodzenie kilometrami od domu do domu z bolącym biodrem,jezdzenie rowerem 15 km w jedną strone w deszczu ,mrozie,po lodzie,zimno wiatr,zmeczona po 9 h pracy z powrotem rowerem kolejne 15km prze poł roku przez dwa sezony a potem tez w innym zakładzie rowerem na trzy zmiany stac w ciuchach i butach przemoczonych,palce zgrabiałe od mrozu,bez światła bez powietrza bez hamulcow ,przez 1,5 dzien w dzien..a potem w kolejnej autobusem o 5 rano..4,30 z domu z buta po ciemku lub rowerem.na dwie zmiany..potem na 12h.rowerem tam i z powrotem 8 km w jedną strone przez rok i 3 m.Potem kolejna ,pobidka o 4.z buta do autovusu na 5.00.z przesiadką w miescie na szustą do drugiego miasta.Powrot z dugiej zn.tak samo z przesiadką ,rowerem bez swiatła i hamulca w mrozie,deszczu sniegu kamieniach i kałużach ,najforszą drogą z możluwych przez cuemne zad***e w środju nocy a nawet o 2.w nicy za jaką cenę..to wszystko??Nie ,dziekuję!Pojde do pracy jak bede miała prawojazdy nie szybciej i normalną pracea nie taką po ktorej umieram na bol biodra ,kregosłupa i nerwobol pod sercem.Zresztą to nie twoja sprawa.Mam swoją godność.

Gość gość
heee pizgam ze śmiechu z tych tekstów chciałabym takiego przyjaciela, alew byśmy pękali ze śmiechu :)

Gość gość
A co ona moze robic ? Biedronka ? Kasa ? Magazyn ? sprzatanie ? Wiecej zasilkow wyciagnie niz cokolwiek by zarobila

Gość gość
Szóstą oczywiscie..aha i jescze jedno,myslisz ze nie wiem po co jest ten post?zebyście mogli do mnie wysyłać płatne esemesy i żerować na mnie?to was boli prawda?,ze teraz dziady na mnie nie zarabiacie.No i moze jeszczecpo to ze Magda tez na to liczy bo juz teraz wiem ze jest taka sama jak ty.

Gość gość
Co moze robić?Ma 4 zawody wyuczone.Ma wiele mozliwosci o wiele wiecej niż inni tylko mieszka na zadupiu,daleko do autobusu,dzidowska polna droga,brak połaczenia transpoetem publicznym zeby gdzie kolwiek dojechac czesto z przesiadką po paronastu kilometrach na kolejne tyle bo na wsi pracy nie ma.Zresztą ona nie jest HIM.

Gość gość
Ma szkołe zawodową,średnią,policealną,maturę dwa staże i dwa kursy .Niejeden nawet tyle nie ma .Inni mają max 1 zawod a ona moze aż w 4 pracować dodatkowo w kilku innych ma praktyke i doswiadczenie.