Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta za zdradę

Polecane posty

Gość gość

Gdy zebrałem dowody, że żona zdradza mnie z szefem to postanowiłem się zemścić. Przysięgaliśmy sobie wierność, a ona mnie zdradza. Wiedziałem dokładnie, że żona jako księgowa i jest szef dokonują malwersacji finansowych. Poszedłem do prokuratury, opowiedziałem wszystko ze szczegółami. Przekazałem też faktury, które były u nas w domu. Teraz żona u jej szef posiedzą długo w więzieniu. Raczej nikt później nie zatrudni księgowej z wyrokiem za przestępstwa finansowe. Dzieci raczej też nie dostanie. Jak się obiecuje wierność to trzeba słowa dotrzymywać, a nie zdradzać drugą osobę. Ja jej nigdy nie zdradziłem. Zawsze się starałem być jak najlepszym mężem i ojcem, ale jak mi się wybija nóż w serce to nie odpuszczę. Teraz jak będą ją poniżać w więzieniu to będzie miała nauczkę. Może to jest okrutne, ale jak się obiecuje wierność to słowa należy dotrzymywać.

Gość gość
Ja popieram. Niech ma za swoje.

Gość gość
Pozbawiles dzieci matki bo ci zona pojechala po twoim ego. Egoizm do kwadratu. Zdrada za zdrade byloby ok, to co zrobiles nie jest ok.

Gość gość
Na początku są ogromne emocje ale twoja żona już sama się ukarała - poprzez swoje zachowanie dorobiła się tytułu szmaty i nikt jej tego nie zapomni i będzie ją to bolało juz do końca jej dni .

Gość gość
Nigdy jej nie zdradził es? Właśnie to uczyniłes. Zdradzić można na wielu plaszczyznach. Ty rzeczywiście dobry mąż i ojciec jesteś.

Gość gość
kretyn! może masz małego i jej nie zaspokajałeś ...

Gość gość
Jeśli ktoś świadkiem przestępstwa to ma obowiązek powiadomić policje A jeśli chodzi o dzieci to sady rodzinne przyznają je narkomankom i alkoholiczkom byle tylko nie ojcu. Na długie lata więzienia za malwersacje też raczej bym nie liczył pewnie w zawieszeniu jeśli już Lepiej było donieść na nią do ochrony w markecie ze zjadła batonik

Gość gość
Słabe prowo

Gość gość
Jak to nie prowo, to zdradziłeś ją o wiele bardziej niż ona Ciebie. Przysięgałeś jej nie tylko wierność, ale i miłość, a w Twoich słowach i w Twoim postępowaniu żadnej miłości nie ma. Możnaby rzec, że jesteście siebie warci, ale to też nie prawda. Jesteś bardziej podły, krzywdzisz dzieci zamiast je chronić.