Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElwiraPRZ

Proszę o pomoc Kochane

Polecane posty

Gość ElwiraPRZ

Wiem że temat był wałkowany setki razy, nie jestem nastolatką, mam prawie 30 lat, ale chcę o tym napisać, ponieważ bardzo mnie nurtuje ta sprawa. Ostatnio kochałam się z moim chłopakiem, miałam dni płodne, zdecydowaliśmy się na sex analny. Podczas penetracji, zauważyliśmy że Mojemu chłopakowi zesunęła się prezerwatywa, i kilka razy doszło do kontaktu penisa z moimi drogami rodnymi, ale nie doszło TAM do penetracji. Mój chłopak wydzielał na początku sporo preejakuatu, ale jestem pewna że nie doszło do wytrysku, ponieważ gdy tylko zauważył zsuwającą się prezerwatywę, zakończyliśmy całą ''akcje''. Wiem że to może być głupie, ale ja już dziewczyny wariuję, Czy możliwe że w takiej sytuacji doszło do zapłodnienia? Dodam że to nie był nawet seks analny..., Zastanawiam się czy poprzez ''palcówkę'' mógł później przenieść preejakuat na swoich palcach do moich dróg rodnych? Wiem że preejekuat nie koniecznie zapładnia ale mimo to chodzę już tydzień w niepewności. Bardzo proszę o zrozumienie i pomoc, Serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
durne babsko