Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybielanie zębów

Polecane posty

Gość gość

Jakiego specjalistę z Poznania możecie mi polecić?

Gość kama2231
Hej :) Moja znajoma jakiś czas temu także skusiła się na zabieg tego typu i o ile dobrze pamiętam, to skorzystała z oferty: http://www.piekny-usmiech.pl/ i do tej pory jest zadowolona. Podeszli do niej z pełnym profesjonalizmem i co najważniejsze - możesz być spokojny o bezpieczeństwo :) Warto zapoznać się z ich ofertą. Mam nadzieję, że pomogłam, pozdrawiam!

Gość Karol1523
Potwierdzam...Piękny Uśmiech w Poznaniu to najlepsze miejsce do tego typu zabiegów. Wybielanie w studio polega na nałożeniu specjalnego żelu na powierzchnię zębów i naświetlaniu tak przygotowanych zębów specjalną lampą dlatego jest to w pełni bezpieczne i w dobrej cenie

W Poznaniu jest sporo tego typu miejsc, ale też dołączam się do poprzedników. W gabinecie Piękny Uśmiech zostałem profesjonalnie obsłużony i w miłej atmosferze. Efekt po zabiegu był kolosalny, bo wcześniej przez palenie papierosów bałem się szeroko uśmiechnąć. Po zabiegu nie odczuwałem żadnego bólu, a dzięki dodatkowemu zabezpieczeniu zębów mogłem jeść i pić wszystko co chciałem bez obaw o odbarwienia.

Gość gość
warto wydać troche grosza na wybielanie

ja płacę 150zł za żel dr martin schwarz home comfort i mam wyj****e na wszelkie pasty wybielające

Gość gość
Moim zdaniem zdecydowanie warto zastanowić się nad wybielaniem zębów. :) Ja robiłam swoje w http://stomatologiaraszewska.pl/ i uważam, że to był świetny wybór. Różnica jest naprawdę duża.

Oczywiście że warto.Ja peirwszy raz wybielałem na swoj śłub,wtedy jeszcze opalasence,ale dobrze tego nmie wspominam,bo dziasła strasznie boally i to już po piuerwszym uzyciu.teraz po kosnultacji z dentystą używam żelu dr martin schwarz expert20

Gość gość
Ja z natury miałam zawsze żółte zęby i zawsze mnie to irytowało. Osoby z otoczenia i ich uwagi....a może być coś z tym zrobiła... masakra. W koncu się zmobilizowałam i poszłam do gabinetu stomatologicznego na Lwowskiej 6 w lublinie. Bardzo szybko rozprawili się z moimi ząbkami. Teraz mam piękny uśmiech.

Gość gość
Ja wybielałam zęby u http://properdent.pl/ . To świetny gabinet. :) jestem bardzo zadowolona z jakości tych zabiegów. Moje zęby wyglądają teraz super.

Spróbujecie Epxerta,zawsze zaoszczędzicie trochę kasy.