Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z tego coś może być?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam takie pytanie :) Nie uprawiałam jeszcze seksu, nie spieszy mi się do tego - jednak jestem z moim partnerem od dłuższego czasu i czasami między nami dochodzi do jakiś namiętnych pieszczot. Tu pojawia się moje pytanie, istnieje jakieś ryzyko zajścia w ciąże? :) Moja wiedza fakt, nie jest jakaś pełna. wiem, że zapłodnienie to połaczenie się komórki jajowej z plemnikiem. Tylko teraz pytanie czy może się to dokonać w innych okolicznościach niż przy pełnym stosunku, z wytryskiem i wgl? Jeśli tak to w jakiś okolicznościach? Czy zwykłe pieszczoty pary - w ubraniach, bez wytrysku, są groźną sytuacją? I z jakich źródeł mogę czerpać wiedzę? Polecacie jakąś stronę. Proszę o odpowiedzi na te pytania, pozdrawiam :)

Gość gość
Po co tyle tematów?Google użyj -już dawno miałabyś odpowiedz.

Gość gość
używam tej strony i chciałabym odpowiedzi. Jak to z tym jest, prosze :)

Gość gość
A to już twój wybór!

Gość gość
Proszę o poważne komentarze :(

Gość gość
W moim przypadku zaszlam w ciaze dopiero wtedy jak zaczelismy sie starac o dziecko. Wczesniej pare lat tzw stosunek przerywany bez wzgledu na dzien cyklu i nie wpadlismy. Najlepiej zglos sie do ginekologa po antykoncepcje bo pewnie juz dlugo nie wytrzymacie a bedziecie mogli uprawiac bezpieczny seks. W ciaze wbrew pozorom nie da sie zajsc tak latwo. Jakies szanse pojawiaja sie dopiero w dni plodne po dotarciu duzej dawki spermy do pochwy.