Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on nie chce "być razem"?

Polecane posty

Gość gość

Zazwyczaj zachowujemy się jak para, ale on nazywa to przyjaźnią i próbuje mi znaleźć faceta. Ale czy przyjaciel ciągle bez powodu przytula, całuje, chodzi za rękę, trzyma w objęciach (także w miejscach publicznych oraz przy swoich znajomych), często zaprasza do siebie? To nie jest chłopak, który skacze z kwiatka na kwiatek. Nie dąży też do seksu. Kocham go. Wydaje mi się, że on też coś do mnie czuje, choć mogę się mylić. Dlaczego on nie chce "być razem?" Znamy się 4 miesiące.

Gość gość
bo ma juz kogos innego i nie opusci jej az do smierci?

Gość gość
nie, nikogo innego nie ma

Gość gość
Pewnie ma chłopaka stąd ta demonstracja z Tobą. Boi się może ze się wyda jego odmienność

Gość gość
Haha, nie jest gejem. Wszystko z nim w porządku i jest wolny. Macie pomysły na jakieś racjonalne powody? I czy może przyczyną być różnica w wieku? Wspomniał coś o tym. On ma 20 lat, a ja 22. Ale dobrze się dogadujemy.

Gość gość
Może to wszystko sobie wkręcasz, bo chciałabyś żeby tak było. Gdyby był zakochany to z pewnością nie szukałby Ci faceta....

Gość gość
No właśnie tego nie wiem, bo w końcu to może być tylko takie myślenie życzeniowe. Ale gdybym tylko sobie dopowiadała to tylko ja bym to wszystko widziała, a wszyscy wokół biorą nas za parę, a widziałam jak jego znajomi ostatnio się na nas patrzyli. Zastanawiam się czy może z tym szukaniem faceta to nie był taki test, bo jego była miała problem z wiernością.. chociaż bardziej bym stawiała na to, że on jest przy mnie szczęśliwy, ale że nie chce się wiązać, nie chce zobowiązań. Czy nie tak to wygląda? Ale w sumie.. jego brat nas swata, a z bratem chyba się o takich rzeczach rozmawia, więc gdyby nie chciał związku to by chyba jego brat nas nie swatał, co nie?