Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wizazysta23

allegro wybielacze

Polecane posty

na allegro pełno chińszczyzny,lepiej zapłać więcej i miej spokoj

takie rzeczy muszą być wcześniej testowane,przejśc kontrole zanim trafią do aptek,czy zadziałają zależy od postępowanie zgodznie z intrukcją

Kupowanie na allegro takich rzeczy jest wielce ryzykowne.Po pierwsze produkty w większości mogą być uzywane tylko przez stomatologów,bo mogą poparzyć dziąsła.A po drugie można trafić na podróbkę i kasa w błoto.

Gość dobra zmiana
najpierw to trzeba sobie zrobiec nakladki na zeby ktore sa drozsze od wybielacza. te ktore sie dopasowuja pod wplywem tem. mozna sobie do tylka wlozyc. pozniej powinno sie posmarowac szyjki zebow preparatem zabezpieczajacym bo wiele osob ma odsloniete szyjki zebow bo zle czysci zeby jak zaczniecie to wybielac to popsujecie zeby dopiero na samym koncu majac osloniete szyjki i dobre nakladki mozna nakladac preparaty ktore sie kupuje przy czym te skuteczniejsze powyzej 2% do chyba 8% srodka zapomnialem jak sie on nazywa moga uzywac tylko dentysci. zaczynajac od konca i nakladajac nakladki na noc mozan sie obudziz z dziurami w zebach zamiast z bialymi :D

dla mnie okryciem okazał się żel dr martin schwarz home comfort,zero nadwrażliwości,no ifajna cena jak na 3 miesiecnzy efekt

Środek do wybielania zębów - http://vk.cc/1YM91P ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene.

Gość gość
Ja wybielałam zęby w gabinecie http://przychodniadental.pl/kontakt/. Wiele razy wydawałam fortunę na te paski , żele i inne ..efekt był chwilowy a po wybielaniu w gabinecie ząbki już 6 mc są nadal białe.

Też polecam Schwarza.Z tym,że używam Experta 20%.Kupuje go od stomatologa.Wcześniej używałem Opalasence.Niestety niewytrzymywałem tej nadwrażliwości.Żel Dr Schwarza jest inny.