Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski gość

Może głupie pytanie, ale liczę na pomoc.

Polecane posty

Gość Ciekawski gość
Powiem szczerze, że mi zależy na czymś więcej niż fizyczność

Gość gość
Właśnie tacy faceci jak ty kręcą współczesne kobiety. Ona cię sprawdza a jak okażesz się porządny to pokocha cię na poważnie.

Gość gość
Coś w tym jest, ja też podświadomie sprawdzam facetów którzy mi się podobają własnie pod tym kątem. Kiedyś tak testowało się kobiety a dzisiaj uczciwe przedstawicielki płci przeciwnej z ponad przeciętną inteligencją stosują dokładnie te same metody.

Gość gość
Nie ma kobiet którym zależy tylko na seksie. Jeśli już wzięła cię pod uwagę pod tym kątem tzn. że coś do Ciebie czuje i bada sytuacje. Czasem kobiety które wydają się najbardziej perfidne są wybitnie wrażliwe i łatwo je zranić byle słowem

Gość gość
Paradoksy kobiecej osobowości- te nieskomplikowane są nudne, a te skomplikowane są nietuzinkowe, namiętne i to własnie dla nich warto żyć

Gość Ciekawski gość
Co macie na myśli mówiąc, że sprawdza mnie i testuje? Może.jestem jakiś nie kumaty, bo nie bardzo rozumiem

Gość Haza
A skąd Ty wiesz czy ona jest szczęśliwa w tym swoim związku z tym swoim przystojnym facetem? Ludzie lubią stwarzać pozory. Może i ona tkwi w takim związku i dlatego szuka... Szuka miłości, zrozumienia, uwagi...

Gość gość
Tzn. że uznała się za ciekawego faceta i dlatego patrzy na ciebie jak na obiekt seksualny, ale nie tylko przez pryzmat fizyczności bo kobiety są trochę inaczej skonstruowane psychicznie niż faceci więc biorą pod uwagę osobowość.teraz może sprawdza czy jej ulegniesz jeśli od razu to zrobisz- to od razu się na ciebie rzuci. Jeśli nie - złamiesz jej serce ale dzięki temu zapadniesz jej w pamięć i będzie chciała mieć cię na stałe, wtedy już obierze taktykę budowania relacji z porządnym facetem. Chyba że zerwiesz kontakt to zrobisz z niej zimną, zranioną sukę. Dobranoc :)

Gość gość
Jak kobieta uwodzi to musi jej zależeć na mężczyźnie. I to bardzo. Myślę, że ona mogła się zakochać i jak dziewczyny wcześniej pisaly- widocznie jej związek nie jest idealny. Może w tobie zobaczyła kogoś więcej niż przystojniaka? Moze jest pod wrazeniem twojej osobowosci, charakteru? Może spodobales się jej na tyle, ze jest w stanie wiele zrobić i zakonczyc obecny zwiazek. Przecież kobiecie trudniej jest zrobić pierwszy krok. Musi coś do ciebie czuć. To pewne. A ty? Co o niej myślisz? Co myślisz o jej zachowaniu?

Gość gość
z tego co piszesz musi cie kochac, nie ma innej opcji

Gość gość
moze nie chce nic wiecej bo wie, ze Ty nie mozesz...wtedy moze Cie kochac a szanowac Twoja decyzję

Gość Ciekawski gość
Ciężko ją rozgryźć, zwłaszcza, że czasami wydaje się być obojętna, chłodna, potem to przechodzi, ale myślę wtedy, że może jednak ona kocha tego swojego faceta, może dzień wcześniej było jej z nim tak dobrze, było między nimi fajnie i dlatego zmienia się w stosunku do mnie, odsuwa mnie od siebie. Sam nie wiem co myśleć, bardzo niekomfortowa sytuacja.

Gość gość
Skoro założyłes taki temat tez musisz bić się z myślami. Nie jest ci obojętna i nie wiesz co masz dalej zrobić. Wszyscy piszą o uczuciu z jej strony, ja także sie do nich przyłączam :)

Gość gość
Ciekawski gość - to są tzw sprzeczne sygnały. Poczytaj sobie o tym.

Gość gość
dziś to normalne, ma wahania nastrojow, bo tez jest zagubiona troche...

Gość Ciekawski gość
A co jeśli do nas obu coś czuje, to możliwe?

Gość gość
Gdyby go kochała to byłbyś jej obojętny.

Gość Ciekawski gość
To po co z nim jest?

Gość gość
Długo z nim jest?

Gość gość
1.30 Być może jest w związku w którym jest przyjazn? Szacunek? Ale nie ma..pożądania i miłości. Nie ma tego czegos. Wypaliła się.. Czy Ty jesteś wolny?

Gość gość
Jak wygląda wasz kontakt na dzien dzisiejszy? Myślę że szczera rozmowa by się przydała

Gość gość
Wyjaśnie Ci tą sytuację, mam taką znajomą....Kobieta, z którą masz doczynienia jest nimfomanką, jeden facet jej nie wystarcza, szuka niezobowiązujących spotkan w wiadomym celu... Oczywiscie chce, żeby ją traktować z pełnym szacunkiem, zaangażowaniem, żeby nikt o tym nie wiedział..etc. Rozumiesz?

Gość gość
gość dziś chyba piszesz o sobie nie znasz kobiety a ja obrazasz

Gość gość
Nie, nie piszę o sobie. Znam taką osobę po prostu bardzo dobrze i znam jej zachowania i wszystko do tego opisu pasuje. A i jeszcze jedno, takie osoby nigdy się nie przyznają do tego, że są nimfomankami... A według mnie to choroba, nałóg z którego trzeba się leczyć, tylko takie osoby niekoniecznie chcą się do tego przyznać i to leczyć....

Gość gość
Jakbyś pisał o mnie. Nie lubię kłótni. Jestem bardzo spokojną osobą i nauczona z domu szacunku do męża ogólnie do ludzi. Od wielu lat jestem nieszczęśliwa z powodu niespełnionej miłości. Niestety nie mam odwagi sumienia odejść. Z mężem nie kochamy się fizycznie. Jesteśmy jak zgodne rodzeństwo.

Gość gość
Jest to możliwe, ale w praktyce chyba rzadkie: kobieta, która po prostu chce seksu zwykle nie musi stosować takich zabiegów. Faceci, że tak się wyrażę łatwo "dają", więc zdobycie mężczyzny w taki sposób jak opisujesz (nie do związku, nie do ołtarza tylko łóżko i spadaj) jest raczej prostym zadaniem. Dlatego męska prostytucja jest mało rozbudowanym sektorem - po co płacić za coś co jest za darmo? Szczególnie, dla ładnej kobiety - po co miałaby to robić?

Gość gość
gość dziś Ja znam kobiety, ktore tak sie zachowuja, kiedy sa w kims zakochane i okazuja w ten sposob uczucia. Jesli ona jest w dlugoletnim zwiazku, w ktorym nie posuwa sie do przodu - np. brak zareczyn, slubu, dzieci... - to moze ja to przytlaczac, bo kazdy chce w jakims okresie swojego zycia stabilizacji. To powoduje z kolei rozluznienie relacji z partnerem. Byc moze poznala autora i najzwyczajniej w swiecie zakochala sie w nim. Autor niewiele pisze, wiec ciezko tu gdybac. A z nimfomankami sie nie przyjaznie.

Gość gość
Dziś jest mi ogromnie źle...jestem zmęczona brakiem inicjacji z Twojej strony. Obawiam się, że mogę kiedyś poddać się i odrzucić tę Miłość.

Gość gość
Koleżanki nimfomanki to ciężkie przypadki, trzeba uważać, bo nigdy niewiesz kiedy zechce zabawić się z twoim facetem... A zakochanie sie w innym , kiedy się ma partnera , no cóż, zdarza się, ale kwestia jest, jak dla niej naprawde sie układa w tym zwiazku.. Lepiej najpierw rozstac sie z pierwszym...Nie chwyta sie obu srok za ogon...