Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spadek chcę wydać wszystko a mój mąż nazywa mnie idiotką

Polecane posty

Gość gość
Powiem wprost,ja na miejscu autorki szukałabym sobie faceta. Jakbym miała pewność,że to coś więcej niż przygodny romans-odeszłabym.

Gość gość
gość dziś A nie można odejść po prostu. Trzeba mieć nowego faceta, żeby zostawić starego.Bo co? Bo faceta nie da się żyć. Jak małpa. Nie puści się jednej gałęzi dopóki nie chwyci drugiej...

Gość gość
Totalnie was ludzie nie rozumiem - jak można brać kredyt w takiej sytuacji, gdy można dostać realne pieniądze do ręki? Biznes nie wypali a kredyt zostanie -> zonk Mieszkanie nie będzie wynajmowane okrągły rok ->zonk Same z tego problemy, a kredyt nie jest za darmo. TO POŻYCZKA, którą trzeba ODDAĆ. Najgorsze są dobre rady - bo jak Autorka coś postanowi i jej nie wypali to tylko ona poniesie konsekwencje. Zwykle nie piszę po forach, ale się wzburzyłam :D

Gość gość
Bo samotność po rozstaniu jest dobijająca gdy nie ma cię kto pocieszyć,gdy nie masz bratniej duszy.Dlatego.

Gość gość
gość dziś Tylko, że to jest mało fair wobec osoby, z którą się rozstajemy (jakakolwiek by ona nie była). Jak Cię ktoś kiedyś zostawi w ten sposób to się przekonasz jak to jest. Nawet Ci tego życzę.

Gość gość
Jak małpa. Nie puści starą gałąź dopiero jak chwyci nową. Ohydne. Naprawdę, życzę wam żeby wasi mężowie kiedyś dowiedzieli się z jakimi sookami dzielą łóżko. Dostaniecie wtedy takiego kopa że się wrócicie na ziemię w staromodnym ubraniu.

Gość gość
Zapraszamy do LoanMe Poland! Oferujemy szybkie i prywatne pożyczki, które są bezpiecznymi produktami kredytowymi. Wniosek możesz złożyć przez Internet lub telefon, a decyzję otrzymujesz w 15 minut lub mniej! Zostaw swój numer w wiadomości prywatnej na naszym Facebook'u - oddzwonimy :) www.facebook.com/LoanMePolska