Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyobrażam sobie pracować mając na głowie dom, dzieci i jeszcze swój wygląd..

Polecane posty

Gość gość

Ja wstaje o 6, szykuje śniadanie, dzieci do przedszkola i szkoły, potem mąż je zawozi, chyba, że maja do szkoly na później, to ja odwoze, potem ja jem śniadanie, robię jedzenie psom i kotom, ogarniam mieszkanie, później 30-40 min. ćwiczę, pije kawę, jem drugie śniadanie, potem ogarniam sie, wychodzę z psami, ide do fryzjera/kosmetyczki/na kawę z koleznaka, zakupy mniejsze lub większe, robię obiad, odbieram dzieci, zawoze je na zajęcia jak jakieś mają, odrabiamy lekcje, jemy kolację, potem chwilę jeszcze mąż bawi się z dziecmi, ja sprzątam po kolacji, kapiemy dzieci, o 20 juz zazwyczaj spia, a my mamy czas dla siebie :D

Gość gość
I tak mam cały dzień zajęty, nigdy się nie nudzę, nie wiem jakby to wyglądało jakbym pracowała...serio podziwiam takie kobiety.

Gość gość
chodzisz codziennie do fryzjera/kosmetyczki/kolezani?

Gość gość
I właśnie PiS pomyślał o tobie i osobach tobie podobnych dając wam 500zł na dziecko abyście nie musiały iśc do pracy tylko mogły zając się domem, dziećmi i swoim wyglądem,

Gość gość
Swój wygląd :D to akurat każda ma na głowie, a pracujące są bardziej zorganizowane i nie kupują dwóch pomidorów, czy rajstop pol dnia

Gość gość
A ja wstaję, mąż zbiera dzieci , odwozi je do szkoły. Ja w przeciwnym kierunku do pracy. Wracając robię zakupy, gotujemy obiad. Od 17- robimy co nam pasuje. W soboty większe porządki i większe gotowanie.

Gość gość
gość dziś Poproszę taką kobietę gdzie można znaleźć podobny model.

Gość gość
gość dziś Nie codziennie, ale na zakupy prawie codziennie, a i tak zawsze jakaś sprawa jest do załatwienia, nie wymienialam wszystkiego. A jak nie to zostaje w domu i czytam książkę ;).

Gość gość
gość dziś Dużo jest takich ;) ale nie wiedzą, czy mężczyzna się zgodzi na taki podział i boją się trochę z tym wyskoczyc.

Gość gość
Dla mnie to jest dobry podział byle by nie tkwiła non stop w domu i wychodziła gdzieś do ludzi.. I nie marudziła za bardzo.

Gość gość
gość dziś A skąd jesteś?

Gość gość
Przepiertalasz hajs chłopa na swoje pazurki i fryzury :D haha piona :D

Gość gość
gość dziś Leszczu, żeby mieć taką kobietę trzeba zarabiać tyle co zarbia pewnie mąż tej panienki. Stać cie na dom, dzieci, dobre auta i jeszcze jej zachcianki typu kosmetyczka, fryzjer nie byle jakie? Jak nie to nara :D jakbyś dobrze zarabial, to sama by się napatoczyla

Gość gość
Słaba masz wyobraźnię :D

Gość gość
na śmietnikach internetu ludzie tworzą sobie takie prowokacje dla zabicia czasu

Gość gość
doslownie pare dni temu byl taki sam temat, autorka nabluzgala i zwiala, a teraz nowy zaklada? :D

Gość gość
Teraz jest inny plan dnia, poprawiony i chyba lepszy, doszły psy i koty

Gość gość
równie dobrze może to być autor,więcej tu tych debili niż kobiet,tworzą te swoje prowokacyjki byle z kobieta chociaz w necie pogadać,żałosne .

Gość gość
masz na pewno wspanialego meza.wiekszosc kobiet pracuje, a jak oboje wracaja po pracy to musi gotowac, sprzatac, rabac drewno, naprawiac krany a maz oglada tv, bo wiecej zarabia wiec odpoczywa.a jak jeszcze male dziecko w domu to matka jest 100% tylko dla dziecka i moze zjesc tylko to co dziecko wypluje czy zrzuci ze stolu, nie siada do stolu nawet jak sa goscie i trzyma sie od wszystkich z daleka.juz to zaobserwowalam w niejednej rodzinie

Gość gość
przysiegam ze wole ciezka prace 12 h dziennie 7 dni w tygodniu niz prace przy noworodku.jedna kolezanka powiedziala ze jak ma sie male dzieci to pojscie do pracy w weekend jest prawdziwym odpoczynkiem.fakt,mozna na przerwie napic sie kawy z kolezankami, spokojnie cos zjesc, porozmawiac.szanuja czlowieka jako pracownika, matki nikt nie szanuje, a juz najmniej ojciec jej dzieci.szef czasem powie dziekuje czy pochwali

Gość gość
Prowo nie prowo, ale też bym tak chciała :( niestety mój obrotny mąż zarabia niecałe 4 tysie, wiec mogę pomarzyc...