Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybrzydzacie jak nienormalni a potem płacz, ze jesteście sami

Polecane posty

Gość gość

widocznie nie zwróciliście uwagi żadnego modela / modelki [cześć]

Gość gość
No ja tak szczerze mówiąc trochę wybrzydzałam bo odrzuciłam kilku facetów, którzy nadawaliby się na męża bo byli po dobrych studiach, czy pochodzili z wmiarę zamożnych domów... ale nie czułam nic do nich, więc w sumie nie zaluję. Teraz mam 28 lat i wlasnie sie zastanawiam czy powinnam teraz wychodzić za pierwszego lepszego, czyli takiego co jest w miare dobra partia, czy dalej sie kierowac uczuciami.. Bo jak narazie na tym kierowaniu sie uczuciami średnio dobrze wychodzę :( Ale z drugiej strony ciężko z kimś być tak z rozsądku, na siłę. Np. mogłam wyjść za mojego byłego, który nieźle zarabia, ma niezłe mieszkanie w centrum miasta i oprocz tego dom na wsi.. ale go rzuciłam bo jakoś nie czulam chemii

Gość gość
Ale mimo wszystko chyba nie zaluje bo tak sie meczyc z kims na sile dla kasy to troche bez sensu...

Gość gość
znam taka co nie wybrzydza i spotyka sie z alkoholikami czy kryminalistami. leci na kazdego, ktory ja zagada. czasami trzeba miec wymagania, zeby nie obudzic sie ktoregos dnia z poczuciem zmarnowanego zycia.

Gość prawictwo pospolite 142
lubie swoje życie i nie chciałbym niczego w nim zmieniać..A Kobieta to niestety byłaby zmiana ... JAkbym miał dziewczynę musiałbym zrezygnować z przyjemnych dla mnie rzeczy

Gość gość
Samice tkacza sa madrzejsze od samic homo sapiens, gdyz wybierajac samca do zakladania "gniazdka" kieruja sie jego zamoznoscia i zaradnoscia, a nie emocjami (czuje cos do niego, czy nie czuje cos do niego? :D). I tak samica tkacza wybiera tego samca, ktory zbudowal najsolidniejsze gniazdo, wczesniej przez dobre 10-15 min samica skubie dziobem to gniazdo i sprawdza jego jakosc. Tym czasem glupie i malo intligentne samice homo sapiens kieruja sie prymitywnymi emocjami... :)

Gość gość
Strasznie wybrzydzam bo nie chce rozwiazlej materialistki a dzis tylko takie sa :(

Gość gość
Nie chcesz materialistki bos biedny.

Gość murtagh
Ja w sumie nie wybrzydzałam, bo się mną nikt nie interesował. No, poza obleśnym, brudnym kolesiem, który jest teraz woźnym w szkole i kolesiem, który jest seksualnym dewiantem. Dlatego mam 30 lat i jestem dziewica i jestem sama. Jakoś się nie przejmuję strasznie.

Gość gość
Murtagh a ty sie kims interesowalas? Oczywiscie, ze nie...

Gość murtagh
Oczywiście, że się interesowałam. Ale trafiałam na zajętych albo niezainteresowanych. Ewentualnie zajętych i zainteresowanych, ale ja nie szukam kochanka i nie chce być tą trzecią. Dlatego jestem sama. Nie mam problemu z zagadywaniem do ludzi, mam mnóstwo znajomych, ale jakoś ze znalezieniem faceta miałam problem od zawsze.

Gość gość
Ja to tylko patrze jak biala rasa w ciagu 4-5 pokolen dokona zywota. :)

Gość prawictwo pospolite 142
przecież mamy przeludnienie .. Na swiecie jest 6 miliardów ludzie .. Ludzie rozmnażają sie jak króliki , nigdy nie wymrze nasz gatunek ..

Gość gość
wezcie zakładajcie inne tematy bo ten o wybrzydzających był już z milion razy

Gość murtagh
Prawik, on pisze o białej rasie. I ma rację.

Gość gość
Prawik, on pisze o białej rasie. I ma rację. xxxxx Taaa jasne juz widze jak sami czarni chodzi po szwecji czy norwegii mróz im skóre szybko rozjasni :)