Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wg was obciach wystąpić w programie typu ukryta prawda?

Polecane posty

Gość gość

Bo tak mnie kusi zeby pojsc na casting i moze sobie dorobić... Zdolności aktorskie mam od dziecka :P Ale też sie troche wstydze przed znajomymi :)

Gość gość
ja słyszałam że w TS za rolę płacą od 200-300zł moim zdaniem to strasznie mało a kiedyś czytałam artykuł w którym była opisana sytuacja rodziny po wystąpieniu w TS że ludzie mają ich za patologie wiele starszych osób nie zdaje sobie sprawy że to paradokument a nie dokument :D

Gość gość
No to już trzeba być chyba nie powiem kim żeby uważac to za prawde :) Nie obrazajac starszych ludzi oczywiscie, ale jakos mi sie to w glowie nie miesci... Ale i tak sie obawiam, ze np. znajomi sie beda ze mnie śmiać, że "o patrzcie, teraz Anka gra" :P Jeszcze jakby to bylo cos ambitniejszego... ale wydaje mi sie ,ze tak moze byc dosc latwo sie dostac i dlatego mnie to kusi bia wiadomo,ze do jakiegoś serialu itd. to juz gorzej

Gość gość
no faktycznie 200, 300 zł za powiedzmy cały dzien spedzony na planie i stres z tym związany ( jednak wystepuje sie w tv i wszyscy cię oglądaja) to troche malo..