Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test dwa dni po spodziewanej miesiączce.

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj jest 13 dzien po stosunku. Wczoraj powinnam Dostać okes. Nie dostałam, a test dzis negatywny :/ sa jakies szanse ze na test było za wczesnie? I jestem w ciazy ?

Gość gość
Ty się du/pczyłaś i powinnaś wiedzieć.

Gość gość
tak, powtórz test za kilka dni.

Gość gość
Chamskie odzywki zachowaj dla siebie. Staram sie o dziecko stad pytanie. Bo bardzo mi zalezy.

Gość RóżowyLakier
Bardzo chamska odpowiedź... Dziewczyna chce uzyskać odpowiedź na swoje pytanie a nie głupie docinki... Tak! Jest możliwość że jesteś w ciąży. Test nie zawsze pokazuje rzeczywisty wynik (może za wcześnie na test). Zrób ponownie test za kilka dni ( z porannego moczu) Może to zwyczajnie opóźnienie @ :) Zawsze masz regularną? Też się staram z chłopakiem o dziecko i już wiele razy się zawiodłam. @ spóźniała sie kilka dni a my już skakaliśmy ze szczęścia pod same chmury,że pewnie nam sie udało :D A po kilku dniach rozczarowanie :( Mimo to mam nadzieję że zobaczysz te dwie kreseczki ;) POWODZENIA !!!

Gość gość
Ja tez ciagle rozczarowana :/ tak bym chciała zeby sie udało :) tak czesto mam nieregularne wiec jakos sie nie napalam :/

Gość RóżowyLakier
No niestety :/ Zeby miec skarb trzeba sie długooo starac :D Daj tu znać jaki bedzie wynik testu :) Powodzenia ;)

Gość gość
No chyba ze okres dostanę :(

Gość minimarini
Do autorki : ja robiłam niedawno test w 13 dp stosunku 14 dp stosunku i wcześniej i na każdym teście wychodzi mi druga blada kreska i nie wiem czy to fabryczny błąd czy te testy tak mają czy co ale widoczne są dwie kreski tylko nie takie mega dwie grube krechy czerwone ale dwie kreski normalnie widać tylko że druga blada i cienka i też nie wiem czy to ciąża , co wy o tym myślicie ???????? Czy mogę być jednak w ciąży ???? Jeżeli tak to bardzo byśmy się cieszyli

Gość gość
Tak pewnie jestes. A słaba kreska przez to ze pewnie jeszcze niski poziom hormonu. Zazdroszczę :/

Gość minimarini
Dziękuję za odpowiedź , nie martw się , może jeszcze się pojawią dwie kreseczki , napisz mi jak tam sytuacja u Ciebie ???? Ja brałam tabletki i miałam krwawienie więc cuda się zdarzają i życzę tego Tobie autorko ♡

Gość gość
Ja okresu dalej nie amm a test wczoraj negatywny. Juz jestem załamana nie wiem co sie dzieje.

Gość minimarini
Autorko nie martw się , ja dzisiaj robiłam test to myślałam że będzie bardziej jeszcze wyraźny że zobaczę dwie grube czerwone kreski a zobaczyłam jaśniejsze od poprzednich :/ i już nie wiem co o tym myśleć :/

Gość gość
Minimarini Zrób betę jutro rano i powtórz po 48 godzinach. Jeśli przyrośnie ładnie to nie masz się czym martwić. Testy niż juz ci nie powiedzą.

Gość minimarini
Autorko jak tam u Ciebie sytuacja ???? Mi pozostaje chyba czekać aż do po świętach to wtedy pójdę do ginekologa na usg dopochwowe ale nie wiem czy będzie coś już wiadać :/ po nowym roku jade do polski wiec odrazu zrobie beta hcg , szkoda że nie mogę tego zrobić tu gdzie mieszkam :/ tak tyle czasu bede się męczyła z własnymi myślami :(

Gość gość
JA dostałam Okres wczoraj w nocy:(

Gość minimarini
Ohhhh przykro mi autorko :( myślałam że jednak Tobie się udało :(

Gość gość
Niestety, a okres dostałam Bardzo Bolesny takie skurcze, nigdy tak nie mialam. Dwa dni intesnaywne. Dziś juz prawie wcale Mie ma Krwawienia.