Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu mamy ktore studiowaly majac 2 dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Mam zrobione studia licencjackie. Od października chciałbym pójść na studia magisterskie. Mamy dalycie rade ze studiami z dwójka dzieci? Jedno moje dziecko bedzie miało wtedy 6,5 roku a drugie 4 miesiące.

Gość gość
Ja zaczęłam robić magisterkę jak moje brzdące miały pol roku (bliźniaki ). Da sie :)Miałam 22 lata.

Gość gość
Ja miałam kilku letnia przerwę w studiowaniu ale mam nadzieje, ze dam rade. Do pomocy niestety tylko mąż bo dziadkowie mieszkają daleko.

Gość gość
Koncze informatyke. To moj 2 kierunek, wiec moge sobie czesc przedmiotow przepisac i jest lzej.

Gość gość
Studiowałabyś w miejscowości, w której mieszkasz?

Gość gość
Tak w tym samym mieście.

Gość gość
To jak mąż zostanie z dziećmi w czasie kiedy będziesz na zajęciach to myślę, że dasz radę :) powodzenia.

Gość gość
Ja mając dwoje dzieci zrobiłam licencjat. Jak zaczynałam, starsze miało 3,9 a młodsze 9 msc. Zaraz po obronie urodziłam trzecie dziecko, i zaczęłam magisterkę którą będę bronić w czerwcu. Przez 4 lata mam stypendium dla najlepszych studentów. Jeśli masz opiekę do dzieci podczas zajęć i męża, który zabierze je na długi spacer gdy uczysz się do egzaminów dasz radę ☺