Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może powinienem się zabić?

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo mało przystojny. W teorii nic mi nie brakuje, nie mam też żadnych blizn. Wzrost i waga bardzo prawidłowe. Niestety mam mało przystojną twarz. Żadna dziewczyna na mnie nie spogląda. Czuję się odtrącony. Mam 21 lat i nigdy żadna dziewczyna nie spojrzała na mnie miłym spojrzeniem. Nawet jak do jakieś zagadałem to po jej wzroku i słowach wiedziałem, że nic z tego. To, że jestem inteligentny nic nie daje. Nawet świetne wyniki na studiach są na nic. Chyba się przez to zabiję. Wszędzie ładni ludzie. W telewizji, w pasie, Internecie i na ulicach, a ja muszę być brzydki. Gdy jest się brzydkim ludzie na starcie znajomości zaczynają doczepiać Ci same negatywne cechy, mnóstwo czasu zajmuje by pokazać im swój dobry charakter. Czuję się w swoi ciele jak więzień. Może powinienem to skończyć? Niektórzy ludzie już na starcie są przegrani.

Gość gość
wrzuć na luz,samotność też jest fajna

Gość gość
samotność jest ok pod warunkiem że kiesa jest pełna i zdrówko dopisuje a jak jeszcze jakis bejbas jest koło ciebie to wogóle miodzio nic i nikt wiecej do szczescia nie potrzebne zdrówko jest hajs jest bejbas jest toi wszytsko jest

Gość gość
Hej. Nigdy nie jest warto robić tego, kroku ponieważ są rzeczy lub osoby dla których warto żyć, nawet jak by to była jedna mała rzecz. Po drugie może nie spotkałeś tej jedynej, która za akceptuje całego ciebie. Warto czekać na taką miłość

Gość gość
Łatwo powiedzieć, że kogoś znajdę, albo że samemu też jest fajnie. Nie lubię swojego życia. Nie przynosi mi ono radości, a jedynie ból.

Gość gość
Nie wiem gdzie Ty widzisz tych pięknych ludzi? Większość jest brzydka, albo bardzo przeciętna.

Gość gość
Ludzie naprawdę mają gorsze problemy i tragedie. Jest wiele ludzi co ma jeszcze gorzej niż ty dziękuj Bogu za to co masz a nie. Jeśli chcesz się zabić to niedaleko szpitala ( tylko zrób to porządnie) a wcześniej podpisz oświadczenie woli o oddaniu narządów przynajmniej ktoś skorzysta

Gość gość
Problem jest w gloqie

Gość gość
na pewno nie jest tak źle :) jak się komuś spodobasz z charakteru wygląd nie będzie miał takiego znaczenia - wiem to po sobie ( to znaczy po tym co ja czuję) dodam do tego, że gdy kogoś bardzo polubimy wydaje się nam ładniejszy ;)

Gość gość
No to teraz skup sie na tym by byc bogatym-:) jesteś inteligentny dasz radę, az sie zdziwisz co z twoim życiem zrobi kasa , poza tym jak myślisz zeby sie zabić bo panny na ciebie nie lecą to jesteś idiota . Zajmij sie pomocą zwierzętom tam spotkasz prawdziwie wrażliwe osoby. No i wiesz...nie jesteś inteligentny a jezeli jesteś to wiesz dlaczego tak uważam -:)