Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek16283

Tak bardzo pragne drugiego dziecka

Polecane posty

Gość marek16283

Witam pragnę się wyzalic i myślę, że tu mi ktoś pomoże, podniesie na duchu.... Otóż mam 4 letniego synka i staram się z mężem o 2 dziecko już 11 miesięcy, niestety nie ma rezultatów. Powoli zastanawiam się czy wszystko jest ok. 2 miesiące temu robiłam wyniki na progesteron gdyż spóźnial mi się okres i wyszedł za wysoki, dostałam leki i wrócił do normy... Boję się że nie będę mogła mieć 2 dziecka a zawsze chciałam mieć 3... Pracuje 10 godzin dziennie jako kelnerka ale to nie powinno być chyba problemem... Nie wiem....

Gość gość
zaufaj naturze, może to nie jest odpowiedni czas dla Ciebie na dziecko, chociaż myślisz, że jest (kiedy byś chciała być w ciąży i to dziecko wychować będąc jako kelnerka?), może rzeczywiście się przemęczasz albo zbytnio nastawiasz na dziecko. ciesz się miłością i seksem, ciąża przyjdzie w momencie odpowiednim na nią i dla Twojego organizmu.

Gość marek16283
Chodzi o to, że to jest rodzinny interes... I wiem że gdybym zaszła w ciaze to odeszłabym z pracy a później już przy 2 napewno bym tyle nie pracowała. Powiem szczerze, że nie czuje się wykończona czy przemęczenie poważnie... Może faktycznie przestanę się tym zadreczac i odpuszcze... Cieszę sie, że mam już synka, bo przecież są pary co się starają kilka lat o swoje 1 dziecko... Dziękuję

Gość gość
Nie odpuszczaj, bo potem zostawisz na świecie jedynaka, który nie będzie miał żadnego oparcia w kimś naprawdę bliskim, tak jak ja.

Gość grupa do balangi
niech się nie spuszcza w doopsko tylko w peezde, a jak nie daje rady kilka razy dziennie to może koledzy pomogą

Gość marek16283
Nie odpuszczę to napewno

Gość marek16283
Nie odpuszczę to napewno

Gość marek16283
Nie odpuszczę to napewno

Gość gość
marek ty jesteś kobietą ?

Gość marek16283
Nieeee