Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asuuuna

Miłość na odległośc

Polecane posty

Cześć kochane, opowiem Wam pewną historie która mi się przydarzyła. Ostrzegam będzie ona długa, lecz chce Waszej pomocy, bo nie wiem co mam zrobić, co począć. Mimo mojego młodego wieku (21 lat) dużo przeszłam w miłości, mój tż nie trakotwał mnie dobrze uzywał wobec mnie przemocy fizycznej i psychicznej, zdradził mnie z moja przyjaciółką, wiedziałam o zdradzie domyślałam się lecz nie dałam tego po sobie poznać wmawiałam sobie że to tylko mój wymysł nie dopuszczałam tego do siebie, po pewnym okresie przyznał się do tego, powiedział że będą mieć dziecko..Kochałam go mimo wszystko, KOCHAŁAM już nic do niego czuje lecz... Od tamtej pory minęło trochę czasu bo ponad 2 lata. Nie potrafiłam się w nikim zakochać nikomu zaufać wygadać się. Poznałam pewnego faceta mieszka polaka mieszkającego we Francji. Zaczeło sie od rozmów od czasu do czasu wieczorami potrafilismy rozmawiać do 1/2 w nocy a o 5 wstawać na uczelnie / do pracy. Rozmawialismy corazz czesciej aż zakochalismy sie w sobie, kocham go mocno ale nie potrafie pogodzic sie z odlegloscia , boje sie ze pozna inna kobiete blizej i zostawi mnie dla niej, jest mi bardzo cięzko z czasem im dłuzej rozmawiamy tym czesciej się o to kłocimy, drogie kobiety pomózcie mi co mam zrobic co mam myślec...

Gość gość
a nie możecie być razem, nie możesz przeprowadzić się do niego?

Gość gość
A może pojedź do niego najpierw na tydzień dwa i zobacz jaki jest na prawdę