Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 10

Polecane posty

"Łamiąc konstytucję, prezydent stał się już tylko „prezydentem”, rzad – „rządem”, a posłowie sejmowej większości – „posłami”. Taka władza traci prawo do oczekiwania posłuszeństwa” - Wojciech SADURSKI

Gość gość
dziadek na taczkę i do archiwum! :D

Miażdżące wystąpienie profesora fizyki na spotkaniu z Andrzejem Dudą i Jarosławem Gowinem. Iwo Białynicki-Birula: z niepokojem obserwuję ingerencję w naukę x Na poniedziałkowej gali odznaczenia od prezydenta otrzymali wybitni naukowcy - brytyjski matematyk i fizyk prof. Roger Penrose oraz polski fizyk prof. Andrzej Trautman. Laudację podczas uroczystości wygłosił właśnie prof. Białynicki-Birula. Zakończył ją jednak w zaskakujący sposób, wprost uderzając w politykę rządów PiS. x - Moje wystąpienie chciałem zakończyć uwagami (...) Mamy próby zastąpienia teorii ewolucji kreacjonizmem, próby zastąpienia nauk medycznych ideologicznie motywowanymi regulacjami, próby zastąpienia praw aerodynamiki argumentami opartymi na parówkach i puszkach Coca-Coli. Wszystko to wskazuje, że wymagana jest zdecydowana reakcja na wtargnięcia ignorantów na teren, który jest domeną nauki - oznajmił profesor. x Całość: http://tnij.org/59epuia

Gość gość
tej,niezle cie otulona podsumowala szmatyn:D:D:D

Gość gość
Laudację podczas uroczystości wygłosił właśnie prof. Białynicki-Birula. Zakończył ją jednak w zaskakujący sposób, wprost uderzając w politykę rządów PiS. x - Moje wystąpienie chciałem zakończyć uwagami (...) Mamy próby zastąpienia teorii ewolucji kreacjonizmem, próby zastąpienia nauk medycznych ideologicznie motywowanymi regulacjami, próby zastąpienia praw aerodynamiki argumentami opartymi na parówkach i puszkach Coca-Coli. Wszystko to wskazuje, że wymagana jest zdecydowana reakcja na wtargnięcia ignorantów na teren, który jest domeną nauki - oznajmił profesor. x że jak się nazywa ów profesor ? czy ifcia zlustruje go i ujawni że ma niepolskie korzenie albo że jego dziadek był z Dzierżyńskim w komitywie ?

Gość gość
czy przodkowie ifci są Polakami ? Takimi najpolszymi z polskich, czy czynili tylko dobro, czy ich sumienia były czyste jak łza, czy nikt z nich nie splamił się czymś co mogłoby sugerować że i ona w genach ma coś "nie tak" ? To są istotne pytania ,a nie to czy jakiś profesorek, lewak i mosiek obraził dzisiejsze rządy prawych i sprawiedliwych

Gość gość
Układ traci władzę, jego zagraniczni mocodawcy i krajowi chłopcy na posyłki oraz strażnicy i lobbyści świata lichwiarsko-bankowego dostają szału i są w coraz większym amoku. Międzynarodowa szajka i dotychczasowi właściciele III RP przyzwyczaili się już, że Polska była przez lata przysłowiową „dojną krową”, że półkolonia nad Wisłą systematycznie dostarczała sporej ilości świeżego kapitału - drenowana na wszelkie sposoby. Oni już wiedzą, że mogą zbyt wiele stracić, stąd też do boju rzucono doborowe oddziały i ostatnie odwody, w postaci KOD-u, polityków Nowoczesnej, banksterów różnej maści, a nawet niektórych sędziów TK czy też Rad Wydziału Prawa i Administracji. To wspólnie zorganizowana większa, międzynarodowa operacja, mająca zdezorganizować początki działania nowego rządu, obrzydzić Polakom idee naprawy państwa i sam PIS. To nie jest tylko bezinteresowna nienawiść i wściekłość z powodu wyborczej przegranej, to wymierna utrata potężnych finansowych wpływów, zleceń, przetargów, które można ustawić, zleceń idących w setki milionów złotych ze spółek SP i rządu dla wybranych mediów. Tymczasem PIS-owska miotła zamiata niezwykle sprawnie i szybko, przecina pępowiny z dotychczasowymi właścicielami III RP

Gdybyś chociaż trochę myślała otulona to byś się zastanowiła po co ja niby mam pisać pod nickiem orange, skoro to co mam do napisania pisze pod swoim nickiem. I po takim zastanowieniu doszłabyś do wniosku, że nie mogę pisac pod orange bo to działanie kompletnie bez sensu a biorac pod uwagę to, że mnie "odkrywasz" w takich czy innych wpisach, tym bardziej bez sensu. Ale to rozważanie typowo teoretyczne ponieważ czynnośc pt "myślenie" jest ci zupełnie obca...

Gość gość
Shatyn vel Czarny (IPN) otwarcie nr. 667896543588953578547 :classic_cool:

otulona_snem dziś po co piezsz na orange?z dwoch powodow,po pierwsze co juz pisalam wydaje ci sie ze jestes taki przebiegly i cytujac ciebie" naszymi rekami robisz z nas durniow" co dla takiego matola jak ty zakompleksionego dziadziska jest super rozrywka x x To robie bez problemu pod swoim nickiem. A więc argument odpada otulona...

dwa z natury jestes bezklasowym prymitywem,do tego zboczencem sexualnym niewyzytym i pisaniem na orange dajesz upust swoim chorym instynktom,a po trzecie udajesz grzeczniutkiego na Brunonie Shatynie i chcesz zeby tak pozostalo,ale co poszalejesz na gosciu lub innym gajowym to twoje i tyle w twoim temacie facecie zalosny x x Jak widac nie jestem prymitywem ponieważ jako jedyny tutaj potrafię uzasadnić to co sam napisałem... Co do atgymentów o mojej seksualności.... Niby skad ty o tym możesz wiedzieć? W twoich mokrych snach może sie pojawiam ale to nie ma zadnego styku z rzeczywistościa. Tak, że i drugi argument odpada... I znowu wyszłaś na to co zwykle czyli na idiotkę. Nie wiem po co chyba, że po prostu to dla ciebie zastępcza czynność seksualna, przynosząca ci spełnienie.

Gość gość
Shatyn ma tekę w IPN i wczoraj wraz ze swoimi kolegami z SB, UB, ZOMO krzyczał "kto nie skacze ten za Kaczką" i podskakiwał jak marionetka :classic_cool:

otulona_snem dziś no i nie wszystkie wpisy rzecz jasna sa twoim dzielem,jest tu jeszcze baranek,twoj przyjaciel alkoholik i pewnie jakas czesc z dzialu uczuciowego,ale juz c***isalam twoje brednie w wiekszosci poznam i w sumie nawet to jest smutne co robisz x x Przykro mi otulona. Bo nie piszę żadnych bredni a więc nie mozesz mnie po nich poznawać. A to co mam do napisania robię pod swoim nickiem...

otulona_snem dziś skad bo sam to piszesz,ile razy mam ci to powtorzyc 100 wystarczy,czy za malo? smiech.gif wcale sie nie dziwie,ze zadna kobieta nie chce miec z toba nic wspolnego na dluzsza mete,bo jestes zboczonym,chorym obrzydliwcem tyle nie mam ochoty wiecej jak na razie pisac,bo az mnie ciarki na sama mysl przechodza x x Jak sama wiesz, jest inaczej niż napisałaś. A te żałosne proby obrażenia mnie, na mnie nie działają. Bo wybacz ale babsztyl myjący szwabskie kible nie jest osobą która mnie może obrazić...

Gość Myrevin
5 042 158zł rocznie... zgadnijcie, na co wydaje "centrum zakupów dla sądownictwa". :D Na prasę dla apelacji w całym kraju. Oczywiście jeżeli wygrają najtańsze oferty. To jest prasa tylko dla sądów apelacyjnych, nie dla całego sądownictwa. Oferty można sobie przejrzeć (PDF) na ich stronie. To chyba jakaś pokomunistyczna tradycja to kupowanie prasy urzędom. Tak proszę państwa (między innymi) jesteśmy dojeni.

Gość gość
Shatyn, Otulona przynajmniej pracuje, a Ty dorobiłeś się na donoszeniu na kolegów! Zgadnij kogo bardziej szanuje?

otulona_snem dziś jeszcze cos,po twoich zalosnych,udawanie spokojnych wpisach widac ze trafilam celnie stary zboczencu smiech.gif i dobrze x x No to sprawdźmy jak jest.... Zacytuj fragment czy też cały mój post i poprowadź logiczny wywód, dający w efekcie wynik jaki zacytowałem powyżej. :D

gość dziś Shatyn, Otulona przynajmniej pracuje, a Ty dorobiłeś się na donoszeniu na kolegów! Zgadnij kogo bardziej szanuje? x x No to teraz spróbuj uzasadnić opierając się na faktach, to co napisałes o mnie. I zobaczymy jak to jest z tym szanowaniem...:D

Gość gość
A to bardzo ciekawe, bo Obspermiona najczesciej widzi Shatyna w moich wpisach :D No ale coz, ona wie lepiej :)

Domyślałem się, ze tak będzie tzn, że w żaden sposób nie będziecie potrafili uargumentować własnych słow. Dorosły człowiek stawiający komuś tak powazne zarzuty, wie dlaczego to robi bo ma podstawy to wypowiadania takich sądów. A gówniarz czegoś takiego nie ma bo jest gówniarzem. Jak widzisz otulona, nie potrzebowałem pomocy orange, żeby doprowadzić do tego, ze własnymi rękami wypisujesz sobie niezbyt chlubne świadectwo i robisz z siebie idiotkę. :D

Gość gość
Obspermiona szorowala szwabskie kible? Niezle, patriotyzm pelna geba :D

Po kolejnej, pięknej, kompromitacji otulonej, zajme się czymś innym. Ale w dalszym ciągu nie zmienia to mojego zdumienia, jak dorosły człowiek czyli otulona, może sama z siebie robić taką idiotkę i zachowywac się jak zwykły gówniarz. Cóz. W dzisiejszych czasach nie tylko takie rzeczy mnie dziwią. Jest ich niestety więcej. Znikam na czas jakiś...

Gość gość
Obspermiona oburzona dewiacjami Shatyna poszla robic gale Mirkowi :D

Gość gość
zazdroscisz?

Gość gość
Zacytuj fragment czy też cały mój post i poprowadź logiczny wywód, dający w efekcie wynik jaki zacytowałem powyżej. x szmatyn a po polskiemu to jak to bedzie?

Gość gość
Czy zazdroszcze Obspermionej? Nie :D

Gość gość
Ciekawe czy dobrze sie roocha babcia klozetowa?

Gość gość
lamusie ale cie boli ze otulona sra na ciebie co :D??

Gość gość
Pisanie o sraniu w przypadku babci klozetowej jest delikatnie mowiac dwuznaczne :D