Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to źle jak kobieta chce się przypodobac do gustu facetow?

Polecane posty

Gość gość

Np. mam wiele takich cech co im się podobają bo jestem dosc niska, mam wciecie w talii i biodra, nie jestem za chuda ani gruba, mam dlugie wlosy i ladna twarz, ale oprocz tego np. planuje przyciemnic wloasy bo mam teraz jasne, a oni wolą ciemniejsze (naturalnie jestem szatynka), planuje zaczac sie ubierac bardziej kobieco w sukienki itd, czasem malować usta na czerwono bo wyczytlam ,ze sie im to podoba. To glupie dazyc do idealu facetów, czy jak myslicie? POd zwgledem fizycznym to charakteru nie mam zamiaru zmieniac, jak sie komus podoba to dobrze, a jak nie to nic

Gość gość
No jeszcze sobie cipke zrób to też się facetom podoba. Baby sa durne.

Gość gość
Czyli ogólnie chce dążyć do ideału jaki podoba się wlasnie facetom... ale tez slyszalam ze oni nie lubia mocnego makijazu, wiec staram sie malować delikatniej, ze nie lubią szcztuczności, także wiele rzeczy sie staram zmieniac pod nich jesli chodzi o wyglad, i sie zastanawiam czy to glupie? Ale tak z charakteru to potrafie byc bardzo asertywna

Gość gość
13:06- z cipki to akurat jestem zadowolona :P Ale są pewne cechy ktore staram sie poprawic zeby byc ich takim idealem, albo sie do niego zblizyc

Gość gość
Kobiety w swojej masie sa takie jakie same chcą być. To zazwyczaj one jako klientki, poprzez swoje zakupy, decydują co jest modne a co nie. To naturalna cechą kobiet. Twoje pytanie powinno brzmieć. "Źle się czuję że swoją kobiecością ale chcemy zmienić i polubić swoją plec".

Gość gość
jeszcze napisz wiek, jak masz poniżej 20 to jeszcze jestem w stanie cie zrozumieć a jak masz więcej to... pustka ;)

Gość gość
Tak, to źle...dlaczego? dlatego , że nawet głupawy dorosły człowiek wie, ze ludzie maja rózny gust. Mężczyźni też i wszystkich nie zaspokoisz.