Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksycznym ludziom z zaburzeniami miesza się prawda z fałszem

Polecane posty

Gość gość

Nie tylko starają się manipulować mieszając prawdę z fałszem.Przy ostrzejszych przypadkach im się to samym może mieszać.Mogą nie odróżniać co mówią na poważnie,a co jest jakimś rojeniem.

Gość gość
oni mogą nawet nie dostrzegać,że kogoś krzywdzą,bo w ostrzejszych przypadkach im samym to się p******i co mówią i robią w dobrych a co w złych intencjach,gdzie mówią prawdę a gdzie manipulują kimś

Gość gość
O kim mowa autorze?

Gość gość
o ostrzejszych przypadkach toksycznych ludzi,kiedy ktoś nie tylko jest toksyczny,ale ma objawy jakichś zaburzeń,albo ewidentnie jest chory psychicznie

Gość gość
Jak napisałeś tak to trochę pasuje do mnie nawwt się ubawilam czytając to :p

Gość gość
A jakie inne objawy zaburzenia masz na mysli?

Gość gość
skoro zdajesz sobie z tego sprawę to chyba bardzo chora psychicznie chyba jeszcze nie jesteś,ale jakieś pierwsze objawy może

Gość gość
np.depresja,stany lękowe

Gość gość
Dziękuję cieszę się ze tak myslisz. W sumie to nie pierwsze bo juz tak mam od dlugiego czasu z tym ze ja naprawde cierpię postaraj sie zrozumieć nas.

Gość gość
Tak to ja:)

Gość gość
np.paranoja,jakaś zwykła bardzo nawet wkurzająca życiowa sprawa,a ktoś innym którzy mają go za normalnego,zaczyna innym opowiadać o tym,że wrogowie knują spisek,i osoby które dotychczas brały poważnie to co ten ktoś mówił zaczynają się zastanawiać,a może coś w tym jest,może wrogowie się czają

Gość gość
i teraz ta osoba która dotychczas brała poważnie zdanie tego kogoś,jest w kropce,niby bredzi jak popapraniec,ale może coś w tym jest,może rzeczywiście na nas się czają

Gość gość
np w siedemdziesiątym którymś roku Jehowi czekali na koniec świata,szykowali na ten dzień nawet plecaki,w niektórych polskich miastach wyskakiwali nawet z okien z tym plecakami bo już nie ma czasu schodzić schodami,co byście zrobili gdybyście spotkali z takim plecakiem kolegę z pracy,kogoś z rodziny