Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z miasta 33 tysiące

Czy mieszkalibyscie w Słupsku wiedząc że tam prezydentem jest gej biedroń

Polecane posty

Bo mi wszystko jedno

Moje miasto ma 33 tysiące mieszkańców jest też jak Słupsk na Pomorzu ale nie zdradzę nazwy Słupsk ma 90 tysięcy mieszkańców a moje 33 tysiące

Gość gość
A Biedron nie jest człowiekiem? Jest 100 razy lepszy od ciebie moherze...

Gość gość
Mi nie przeszkadza to że jest gejem, ale to że na tym opiera swoją karierę. Politycznie jest miernota, prezydentura w takim mieście jak Slupsk to horyzont jego kompetencji.

Gość gość
Mi nie przeszkadza to że jest gejem, ale to że na tym opiera swoją karierę. Politycznie jest miernota, prezydentura w takim mieście jak Slupsk to horyzont jego kompetencji. ale jest dobrym prezydentem miasta i całkiem sympatycznym człowiekiem na poziomie. A ty tak piertolisz głupoty. Wolę dobrego gospodarza miasta , który zyje z facetem, niz te niby "osobowości" polityczne, z których nic nie ma

Nie jestem moherem mam 22 lata często jestem w Słupsku mówie ze mi wszystko jedno nie to że akceptuje czy nie po prostu mnie to nie obchodzi pytam czy macie podobne zdanie do mnie

Mieszkańcy Słupska cieszcie się że macie takiego prezydenta , Biedroń jak nikt inny umie rozmawiać z ludzmi i jest kompetentny w tym co robi , co nie można napisać o prezydencie Olsztyna . Jego prywatne sprawy są jego sprawami tak jak są prywatne każdego mieszkańca Słupska

Gość gość
Ja jestem ze słupska i głosowałem na biedronia

Gość gość
"Pedały do gazu" takie cytaty biedroń słyszał ja nie mam nic do gejów nie chce im krzywdy zrobić takie cytaty to piszą glupki i to powinno być karalne bo jest dla gejów obraźliwe

Gość gość
nie wiem jakim jest prezydentem Słupska, ale posłem był miernym. jak wszystkie zresztą wynalazki Palikota. kolejny wykreowany przez lewicowe media polityk bez wizji, ani charyzmy. o tym że jego otwartość jest na pokaz przekonałem się osobiście.

Gość gość
pytam czy macie podobne zdanie do mnie to odpowiadam...po pierwsze naprawdę myslisz, ze nawet tacy którzy n8ie lubia gejów to rzuca pracę, zostawią mieszkanie i wyjada np na Śląśk z rodziną zeby byc daleko od geja...tak samo nikt nie rzuci wszystkiego zeby się przenosić do Słupska dla samego Biedronia jak nie masz tam mieszkania i pracy. A co do mnie - to nie obchodzi mnie kto z kim sypia, byle to było za obopólna zgoda i nie z małoletnim. ale interesuje mnie zeby miastem dobrze zarządzano

Gość gość
to jest właśnie typowy wielbiciel Biedronia, ktoś tylko zadał pytanie i od razu został wyzwany od moherow.

Gość gość
o tym że jego otwartość jest na pokaz przekonałem się osobiście. a co chciałeś sie z nim przespać i odmówił? no przykre

Gość gość
Mieszkam pod Słupskiem. Robert jest the best facet. :)

Gość Słupszczanka 1956 rok
Dlaczego na pokaz co on z tego kasę bierze??? On sobie do gejowskich klubów za miejskie pieniądze jeździ owszem niech sobie do gejowskich klubów jak chce to niech se jeździ ale za swoje pieniądze a nie publiczne miasto nie to że zadłużone to on na imprezki kasę bierze niech za swoje pieniądze jeździ

Gość gość
ale posłem był miernym. jak wszystkie zresztą wynalazki Palikota. kolejny wykreowany przez lewicowe media polityk bez wizji, ani charyzmy. no cóz, niewielu znam posłów z prawicy, lewicy, od kukiza itp, którzy nie sa mierni. Biedroń na tym tle całkiem dobrze wypada I zbaw nasz kraj boze od tych charyzmatycznych i z wizja, daj nam teraz dla odmiany madrego

Gość gość
On sobie do gejowskich klubów za miejskie pieniądze jeździ oj stara, weź no wyjdź z kruchty bo oczadziałaś od kadzidła