Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela Namysłów to właściwie wioska ale miasto ps nie wyjdę w tym

Polecane posty

Gość gość

tygodniu do domu psychiatra która jest moim lekarzem prowadzącym powiedziała że w tym tygodniu na pewno nie wyjdę bo czekam w kolejce na badania psychologiczne itd może w przyszłym tygodniu wyjdę a na pewno do świąt wyjdę i wrócę z Opola

Gość gość
Jednak z depresją tak łatwo nie można wyjść do domu mi dalej paniczne lęki wracają i humor mi się często pogarsza to są leki depresyjne które mam od wielu wielu miesięcy i nie pisz ze depresja to wymysł bo wiem co czuje mam paralizujące paniczne lęki boję się zycia ciągle może nie cały czas złe samopoczucie itd

Gość gość
jest dokładnie jak mówiłem na początku; długo stamtąd nie wyjdziesz. Na początku ci wmówili, że jedziesz na tydzien na obserwację, ale od początku mówiłem że to ściema. I okazuje się, że miałem rację. Posiedzisz w tym wariatkowie, posiedzisz. Masz solidnie nasrane w deklu i dlatego cię tam zamknęli, a nie z powodu jakiejść śmiesznej "depresji"...

Gość gość
Z depresji debilu zrozum to bo miałem być tak powiedziała psychiatra od tygodnia do trzech tygodni więc zrozum wyjdę bo nie mogą mnie trzymać wiecznie ps rodzice mnie tam nie wysłali bo jestem pełnoletni i nie jestem ubezwłasnowolniony bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i sam podpisałem zgodę bo chce się wyleczyć ja mam. Depresja i nie pisz śmieszna depresja bo ona naprawdę istnieje ty nie pisz ze nie istnieje gdyby nie istniała to bym tu nie był i nie miał bym panicznych paralizujących lęków że sobie zrobię krzywdę i leków przed ostrymi narzędziami i inne lęki których nie zdradzę nie myślał bym o śmierci nie płakał bym przez większość dni i mam też obniżone poczucie własnej wartości czuje się bezradny i do niczego nie mam chęci do życia ani siły i ochoty na nic i nic mnie nie cieszy ps to jest właśnie depresja i nie wmawiaj mi że to wymysł bo nie masz depresji i nie masz o niej pojęcia bo nie jestes psychiatrą ps i lepiej żebyś nie miał depresji bo to jest straszna choroba ps i ty nigdy nie masz racji

Gość gość
z dobrobytu ci się w doopie poprzewracało i tyle 🖐️

Gość gość
I zrozum ze depresja naprawdę istnieje bo gdyby nie było depresji to ludzie by się nie okaleczali i by nie popełniali samobójstw zrozum to bo nikt zdrowy nie popełnia samobójstw ps i nie pisz ze depresja to wymysł bo to nie jest wymysł bo w godzinie 16:01 powyżej ci to napisałem ps i chyba lepiej wiem co czuje i pod tym względem nic mi nie wmówisz bo nie wiesz co czuje

Gość gość
Ps chyba lepiej wiem co czuje obyś ty nie zachorował na depresję jak zachowujesz na depresję i będziesz czuł to co ja to zrozumiesz że depresja naprawdę istnieje i będziesz błagał albo o śmierć albo o to by się leczyć i zrozum że to o żaden dobrobyt nie chodzi bo na depresję i bogaci i biedni starzy młodzi nawet dzieci mogą zachorować więc nie ma reguły głupku

Gość gość
Namysłów, a dostajesz tam leki na depresje?

Gość gość
Tak dostaje leki pielęgniarki w gabinecie zabiegowym rano dają leki pacjentom

Gość gość
A wiesz, że te leki na depresję zaczynają działać po 2-3 ech tygodniach i pewnie do tego czasu tam będziesz na obserwacji.

Gość gość
Wiem że po dwóch tygodniach może i tyle będę trudno jakoś to wytrzymam