Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak mało polek ma figurę klepsydry

Polecane posty

Gość gość
Wole faceta z matury niz z silowni :P Do siłowni jako takiej nic nie mam, ale lubie tylko wysokich i szczuplych. Wiem, nietypowe, to dlatego ze mam prawie 180 cm. A ty nadal nie odpowiadasz.

Gość gość
A w Polsce raczej niema wyborów bo klepsydry to tak 0,1-1% kobiet. Porównaj to z drogimi i średniej klasy samochodami na ulicach ,a będziesz miała różnicę między facetami z kasą a atrakcyjnymi kobietami. Do tego dochodzi fakt ze każdy facet by być w związku musi umieć podrywać i do tego wy się brzydzi cię chudych,a my potrafimy zaakceptować wąski chłopięcy tyłek ,czy szeroki gruszki (takie odpowiedniki niskiego faceta czy "szczypiora")

Gość gość
bo gorsety wyszly z mody? zaleta tego jest to ze nie maja tez wyłupiastych oczu

Gość gość
gość dziś ---ostatnio z gościa pisałaś że jak facet nie zarabia 5 tysięcy to powinien "walić konika"

Gość gość
gość dziś ---ostatnio z gościa pisałaś że jak facet nie zarabia 5 tysięcy to powinien "walić konika"

Gość gość
nie rozumiem - wąski tyłek Ci nie odpowiada i szeroki też nie. No to jaki ?

Gość gość
nie odpisujcie temu trolowi ktory w kazdej kobiecie widzi dziwke ktora powinna sie sprzedac za cialo (najlwpiej klepsydra). Atrakcyjna i madra kobiete chce przystojniaka, zaradnego, a nie seksistowskie barachlo z malym czlonkiem i twarza kartofla! Facet musi byc sexi

Gość gość
Przecież to kobiety chcą kasy. (wy to nazywacie zaradnością) A ile %polek to klepsydry z sercowatymi ustami?

Gość gość
Ja np :)

Gość gość
Klepsydry z odstającą pupą są dla prawdziwych mężczyzn. Modelki dla krypto gejów. Niestety polki zwykle są nieatrakcyjne i brzydkie jak modelki.

Gość gość
A waszym zdaniem kobieta zmniejszymi cyckami nie moze miec figury klepsydry? A kto wam takich glupot nakladl do glowy? Narysujcie sobie klepsydre to moze zrozumiecie o co w tym chodzi bo slyszycie ze graja ale nie wiecie w ktorym kosciele.

Gość prawikzewsi
Oprócz klepsydry ja też lubię gruszki. Dziewczyna może mieć nadwagę o ile odkłada się tam gdzie trzeba czyli biodra tyłek uda cycki i może być trochę na brzuch ale nie tłuszcz trzewny tylko podskórny. Nie wiem czemu ale taki malutki brzuszek wydaje mi się seksowny w przeciwieństwie do kaloryfera. Właśnie takie kobiety rodzą najzdrowsze dzieci.

Gość OKlepsydra
ja jestem szczesliwa posiadaczka figury klepsydry. do tego wysoka.. widze jak faceci na mnie patrza, szczegolnie latem kiedy moge idealniie podkreslic swoje ksztalty.

Gość gość
I co masz z tego ich patrzenia ?

Gość OKlepsydra
satysfakcje? jestem pewna siebie dzieki temu? nie musze wystawiac cyca ani kawalka tylka.. wystarczy odpowiednio sie ubrac a wszystkie oczy wedruja w moja strone :)

Gość gość
Pusta jesteś i glupia ! Satysfakcja hahaha...

Gość OKlepsydra
pusta moze jest twoja glowa. ja jestem kobieta wyksztalcona i niezalezna. a coz ukrywa sie pod twoim marnym nickiem? zakompleksiona baba? czy moze odrzucony facet? zbyt gleboko wierze w siebie, zeby przejmowac sie jednym nieudolnym zdaniem jakiejs pustej osobki. pozdrawiam ps.nie pisalam tutaj by udzielac sie w dyskusje, napisalam odpowiedz na post jesli ktos mialby problemy z rozumieniem

Gość gość
Wszysto jasne ! Klepsydra to twoj caly majatek i powod do dumy hahaha....

Gość OKlepsydra
moim powodem do dumy jest to, ze jestem madra osoba i dobrym czlowiekiem. cialo tylko mnie zdobi a jak wiadomo uroda przemija. jeszcze na dobranoc przejrze sie w lustrze i kolejny raz westchne nad soba. moge byc prozna, ale dumna z siebie, nie musze nikomu zazdroscic. tymczasem nijaka osobko!

Gość gość
Tak , przejrzyj sie w lustrze i jeszcze sie porzadnie wysraj bo zaraz pękniesz z zachwytu.

Gość gość
He he, zabawne są takie paniusie jak ta forumowa samochwała o kształcie czasomierza z przesypującym się piaskiem. I co byś kobieto z życia miała gdyby natura nie podarowałaby Ci takiej figury a faceci pożądliwych spojrzeń? Chyba jedną wielką załamkę wespół zespół z deprechą i zgorzknieniem.

Gość gość
OKlepsydra, aleś pusta kobieto!

Gość gość
Taka przynajmniej ma prawo do kasy i podrywu mężczyzn

Gość gość
Naprawdę istnieją takie pustaki? Ile ty masz lat?

Gość gość
moze jestes tylko wyksztalcona ale z inteligencja jednak troszke nie po drodze Klepsydro

Gość gość
Tylko figura jej sie wykształciłłła , mozgu juz natura poskąpiła

Gość gość
OKlepsydra nie rób z siebie bardziej niemęskiego niż jesteś i nie udawaj kobiety

Gość gość
Słabsza genetycznie i tak cię nikt nie zechce