Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak mało polek ma figurę klepsydry

Polecane posty

Gość gość

Tylko jakieś wąsko tyłkie tyczki. Juz więcej jest przystojnych facetów. A mimo to kobiety chcą kasy i zapewnienia bytu.

Gość gość
Zteg o samego powodu dla ktorego polacy maja male i chude czlonki i nie sa dobzi w sexie

Gość gość
Ja mam klepsydre i co z tego, myślisz że to towar i mnie kupisz? Głupie myślenie

Gość gość
Zapewne kwestia genów, inny jest typ słowiański, inny latynoski i jeszcze inny afroamerykański. Wyjedź chłopie z Polski.

Gość gość
To skoro polki wyglądają jak mężczyźni to niech pracują jak faceci. Tekst o członkach żałosny A polki to jedne z na mnie atrakcyjnych kobiet na świecie. Kanciaste twarze i figury chłopięce.

Gość gość
Ja mam taką figurę i uważam się za grubą mało tego otoczenie również

Gość gość
Klepsydra-a co polki nie chcą się sprzedawać? Jak kobiety chcą kasy ,porywu i urody mężczyzn to niech same posiadają dziewictwo i atrakcyjność fizyczną (figura klepsydry twarz ładna bez makijażu)

Gość gość
gość dziś To nie masz takiej ,pewnie jesteś jabłko albo gruszka. Każdy facet w głębi serca marży o klepsydrze z ładną buzią.

Gość gość
Duże piersi szczupła talia i szerokie biodra. Taka moja figura. A uważają mnie za grubą. Może jestem

Gość gość
Kobieta która chce podrywania ,urody i kasy faceta powinna mieć : -szczupłe łydki -masywne uda -odstającą do tyłu pupę -biodra równe z barkami -wcięcie w talii -średnie /duże piersi Do tego buzia: -mięsiste sercowate usta -duże oczy -wystające kości policzkowe -brak cech męskich jak masywna szczęka Do tego jak jest dziewicą to może wymagać zapewnia bytu. A czy polki powinny sie uważać za najpiękniejsze kobiety świata skoro bliżej im z wyglądu do mężczyzn niż do takich kobiet?

Gość gość
"Do tego jak jest dziewicą to może wymagać zapewnia bytu." Okazuje sie, ze marzeniem mezczyzn jest d*****-dziewica. Ciekawe zestawienie.

Gość gość
"A uważają mnie za grubą. Może jestem" Ale kto? Kobiety? Bo każdy facet marży by chociaż raz spróbować jak to jest z taką 100% kobietą. A jak wiadomo mężczyznom mniej zależy na urodzie i doznaniach erotycznych niż kobietom dlatego mogą sie wiązać z tymi gorszymi "modelkami" zamiast z seksowną klepsydrą. Widzisz taki Lewandowski nie rzucił wąskiej w tyłku żony jak odniósł sukces dla seksownej klepsydry bo ja kocha. Taki pierwszy lepszy przykład z show biznesu potwierdzający że mężczyźni nie patrzą tak bardzo na wygląd jak kobiety na wygląd,bajere i kasę faceta

Gość gość
Twoim zdaniem seksowna kobieta=dziffka?

Gość gość
Sama uważam się najbardziej za grubą kiedyś byłam szczuplutką nastolatką i teraz cierpię. Różne głosy słyszałam i od kobiet i od mężczyzn

Gość gość
Zacytowalam odpowiednia czesc postu. Wymagajaca (twoj dobor słownictwa) utrzymania za jakakolwiek czynnosc seksualna (bo chyba nie bedziesz tej dziewiczej seksbomby adorowac platonicznie cale zycie) to nic innego, jak d******* P.S. Cieszy mnie wasze uwielbienie dla wielkich tylkow, ale beznadziejnie naiwnie jest pisac o waskim tylku jako tragedii u kobiety. Mnostwo facetow takie lubi.

Gość gość
To jesteś grubaską czy klepsydrą? Bo figurę ma sie całe życie. A gdybyś była klepsydrą z cyckami ,tyłkiem i udami to faceci by cię zjedli żywcem. Żyła byś w dostatku za kasę faceta.

Gość gość
Jak facet nie uprawiał seksu z klepsydrą,tylko masturbował sie chłopięcym tyłkiem typowej polki to nadal jest prawiczkiem. Tylko klepsydry z odstająca pupą rozprawiczają!

Gość gość
Kiedyś byłam szczuplejsza a po 20 zaczęłam się zmieniać trochę przytyłam cycki mi urosły biodra mam szerokie ale w talii wcięcie zostało po lepszych czasach. Nienawidzę mojego wyglądu. Mojemu facetowi się podoba przynajmniej tak mówi

Gość gość
Mnostwo facetow takie lubi.-NIE lubi takie po prostu polki mają. A zawsze to trochę lepsze od grubaski zlanej tłuszczem i wąskim tyłkiem. Kobieta z wąskim tyłkiem jest jak chudy facet.

Gość gość
"Mojemu facetowi się podoba przynajmniej tak mówi" Jak większemu procentowi facetów. Niewiem ile wynosi ten mniejszy procent-sprawdź ile w Polsce jest homoseksualistów.

Gość gość
Czyli jak, lepsza gruba klepsydra czy szczupla z waskim tylkiem?

Gość gość
Tylko jak podobać się sobie?

Gość gość
Teraz pomyśl jak smutne jest życie Polaków. Ile facetów pracuje na byt rodziny? Ilu musi być przebojowych by poderwać? A ilu w zamian ma kobietą klepsydrę albo klepsydrę dziewicę? Ilu w ogóle choć raz spróbuje jak to jest z seksowną kobietą (a nie pasztet -modelką)

Gość gość
"Czyli jak, lepsza gruba klepsydra czy szczupla z waskim tylkiem" To lepsza kobieta z pochwą,czy penisem? Pozatym figura klepsydry nie czyni grubym tylko seksownym kobietę. A ty jesteś gruba?

Gość gość
Szczupła z krągłościami. I tak czuje się w swojej skórze okropnie

Gość gość
No ja jestem chwilowo ogromna klepsydra w ciazy. Mam sklonnosci do nadwagi, w zasadzie czym grubsza tym bardziej klepsydra, chce sie dowiedziec czy moge sie w koncu czuc lepsza od tych filigranowych szczuplakow bo jeden facet na forum tak mowi :classic_cool:

Gość gość
A ja mam mercedesa z salonu i tak źle się w nim czuję....przed dwudziestką miałem malucha.... To wolisz mężczyznę w mercedesie z salonu czy maluchu :D

Gość gość
Klepsydra nie czyni gruba, ale tez nie chroni przed nadwaga. Zwlaszcza w starciu z hormonami, sterydami, psychotropami. Masz wiec cztery kobiety: klepsydra seksowna, klepsydra upasiona, szczupla waskodupna i upasiona waskodupna. Rozumiem, ze nr 1 to ta pierwsza, a 4 ostatnia, ale co z dwiema pozostalymi? Wolisz 87 kg z proporcjami klepsydry czy 52 z waska pupa? Krotka pilka. Ja moge ci za to powiedziec czy wole niskiego z silowni czy peczek szczypiorku.

Gość gość
Pewnie wolisz tego z siłowni... Pamiętaj ze oprócz wyglądu u faceta wymaga się kasy i podrywania. A mężczyźni w Polsce są z matury atrakcyjniejsi...

Gość gość
A jak ja mam murzyńską gruszkowatą sylwetkę, to jestem, coś warta według kafeekspertów? Tyłek mam bardzo duży okrągły wystający, talię dużo węższą, piersi średnie, uda masywne, ale łydy także większe.