Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedna i bogaty... Spotkanie rodziców... :(

Polecane posty

Gość gość

Witajcie... Jesteśmy z moim TŻ już kilka lat. Nasi rodzice się jeszcze nie spotkali. Ja jestem z bardzo biednej rodziny... Mój tata jest inwalidą, mama klasa robotnicza, zarabia najniżsża krajową. Jest 2016 rok a my nie mmay telewizora, mikrofalówki i wielu rzeczy. Dom jest stary. Bardzo stary. Mieszkamy na wsi i nie mamy samochodu, więc zwyczajnie... jest bardzo ciężko. Na wszystko co mam zarobiłam sama. Na laptopa, ubrania, studia czy fryzjera durnego. Jego rodzice nie wiedzą jaka jest moja sytuacja. Widzą dobrze ubraną, porządną dziewczynę.... Mój chłopak za to pochodzi z bardzo dobrej rodziny. Jego rodzice mają dobre prace, każdy ma swój samochód, dom na przedmieściach Poznania. Żyją w luksusach... Ostatnio coś im do głowy strzeliło, że przyjadą do moich rodziców na kawę, żeby się poznać... Mój chłopak jest za (CZY NIE WIDZI JAK TO WSZYSTKO WYGLĄDA?!). Bardzo się boję że dojdzie do tego poznania. Że zobaczą ajk to wszystko wygląda, że może nie jestem taką super partią dla ich syna... Boję się ze zmieni się ich stosunek do mnie i najzwyczajniej w świecie nie chce żeby to się stało... Nie wiem co robić... :(

Gość gość
Dziwi mnie jego bierność w tej sytuacji.

Gość gość
A ty nie widzilas iak to wszystko wyglada?! Po co pchalas sie w taki mezalians, a teraz panikujesz?

Gość gość
W zyciu sie nie dogadacie . To co dla waszej rodziny jest rarytasem, dla jego rodziny jest codziennoscia.

Gość gość
A może będzie na odwrót, docenią jaka jesteś pracowita i zaradna. Nie wiem po co to ukrywasz, tym bardziej, że chłopak chyba już to widział i mu to nie przeszkadza, a pewnie coś tam powiedział już swoim rodzicom, że mieszkasz na biednej wsi.

Gość gość
Generalna przestroga dla każdego faceta, żeby nie ŻENIĆ SIĘ Z BIEDNĄ!!! Może jeszcze tego nie czujesz, ale pragniesz jego pieniędzy a nie jego samego. Daj mu spokój.

Gość gość
Co to TŻ?

Nie wyobrażam sobie tego, szczerze mówiąc. Moi rodzice z teściową poznali się dopiero na ślubie, mama z nią zamieniła dwa słowa, ojciec ani jednego i tyle. Nie wyobrażam sobie, żeby się mieli bliżej zapoznawać, za duża różnica światów, poglądów.

Gość gość
prowo z potencjałem na 4-6 stron :)

Gość gość
TŻ to konkubent.