Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wybuchnie III wojna światowa

Polecane posty

Gość gość
III wojna światowa już trwa.

Gość gość
To USA prowokuje wybuch wojny, bo wojna=anulowanie długów!!! A za rządów Obamy zadłużyli się na 20 BILIONÓW dolarów i grozi im przez to bankructwo.

Gość gośćakimke
I tak wszyscy odpokutuja za swoje winy w przypadku gdy rozpoznaja w sobie dar z tego kim jestesmy na prawde sat przeciwienstwo nie istnienia, to zart nembutsu, i tak nie jest, ale zdarza sie to rzadko by jktos to teraz rozpoznal w naturze Swiatow, waszych snow i waszych Jazni w nich pogrozanych poza tym, za nic sie w Swiecie z tego nie wyjdziecie upadle demony zdolne do przebudzenia, achh jak cudownie/

Gość gość
hahahahahahahahahahahahhaha, nawet nei cche wiedziec jaka kare zgotuje wam swiat snow ostatniego boga w ktorym jestescie.

Gość gość
brawo dla ostatniego boga na ziemi w swiecie ktorym mozna sie przebudzic do swiadomosci amida butsu w nembutsu i tak to wyglada to ostateczna prawda, nie zaliczajac innych prawd abvsolutu.

Gość gość
oSWIECONY AKIMKE ZNOW BREDZI

Gość gość
idioci jak oswieceni modlacy sie do cucyfera to degeneraci/

Gość gość
czy karma jest, jest i jej nie ma w swiecie ego jest, i mozna z tym zyc demony, ja musze miec jeszcze swiadomosc wyzszego wymiaru bez dualizmow to wasza radosc i na bank jej doswiadczycie

Gość gośćAKIMKE
gdybym nie palil ziola i sie modlil o wiare wymodlilbyum zdolnosc przewidywania wydarzen i miaklbym bezgraniczna pewnosc w to co sie wydarzy.

Gość gość
kiedys wszystko prawie odgadywalem w przeszlosci znalem koleje wydarzen w swiecie ,ale teraz zglupialem do resztry, co robic?~!:)

Gość gośćAKIMKE
brAHMA BRAHMANNNI W NEMBUTSU W AMIDZIE BUTSU , PAMIETACIE CO TO ZNACZY? JA PAMIETAC MUSZE ZAWSZE Absolut by pamietac jego aure, nawet w swiecie przeciwienstw w maji i ja mam kontrole nad wszystkim, z namebutsu. a wy nie i musicie sie martwic sami o siebie zanim nie przebudzicie sie to fakt . ale jest stworzenie obejmujace wszystko . a ja jestem ostatnim Brahmanem prawdopodobnie w polowie mogla by byc to prawda, troche malo ale na bank sie zgadza w polowie.

Gość gość
Iluminaci znajac prawde o wszystkim to powinni udzielac lekcji smiechu z Zartu Nembutsu a oni bredza tak samo jak ja, czemu?

Gość gość
I pytanie kim jest Bc skoro jest, no moze byc podobny do opisu boga z ilsamu allaha, ale oni go mysla z czym co moze wplywac na nich i odwrotnie to nie tak.

Gość gość
tylko polaczenie wszystkich religi moze dac wyobrazenie prawdziwosci w wolnosci i odwrotnie, demony, bogowie i inni zgromadzeni.

Gość gość
niech będzie! kobiety ze strachu będą dawać doopy w obawie , że zginą nie zaznawszy rozkoszy

Gość gośćAKIMKE
Istoty z 11 wymiaru pamietaja stan radosci poczatku ja go musze pamietac wiecznie nawet inuicyjnie tylko dlatego moja natura jest tak wyrozumiala w stosundku do mnie do was nie, chociaz kazdy sie mysli we wszystkim i ja tak sam, a teraz zdurnialem do reszty. :(

Gość gość
To nie Rosja udawała sojusznika Polski, a w tym samym czasie cynicznie sprzedała nas w Teheranie i Jałcie. to nie Rosja zrzuciła 2 bomby atomowe cynicznie mordując 200 tysięcy ludzi tylko po to, by przeprowadzić testy na żywym materiale ludzkim. to nie Rosja napadła na Koreę, Wietnam, Kubę, Nikaraguę, Salwador, Panamę, Irak, Libię, Syrię w imię ustanowienia marionetkowych rządów lub zawłaszczenia surowców. to nie Rosja udaje sojusznika Polski goląc ją niesamowicie za sprzedawany bezużyteczny złom jak F16, które nie mogły nawet bezawaryjnie dolecieć do Polski. to nie Rosja udaje sojusznika Polski torturując na naszym terenie wbrew prawu międzynarodowemu niewygodnych sobie ludzi, a potem wyjawia to dziennikarzom i całą winę oraz konsekwencje wizerunkowe i finansowe zrzuca na Polaków. to nie Rosja popiera bezzasadne roszczenia żydostwa wobec Polski o wypłatę 65 mld USD rzekomych odszkodowań, pomimo tego, że z PRL-em zawarli kilkadziesiąt lat temu umowę, że przejmują wszelkie roszczenia żydostwa wobec Polski w zamian za przekazanie kilkuset milionów USD przez PRL na rzecz USA. to nie Rosja zakłada swoj***azy wojskowe na terenie Polski. to nie Rosja nakazuje Polsce bezwarunkowe wspieranie UPA-iny. to nie Rosja podsuwa nam konia trojańskiego w postaci CETA i TTIP. ale to Rosja jest naszym sąsiadem i to z Rosją mamy szerokie możliwości współpracy gospodarczej, które są solą w oku amerykańskich imperialistów i dlatego zostały zniszczone przez nierządy polskojęzycznej agentury Szatanów Zjednoczonych w Polsce.