Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupic tesciowej pod choinke powaznie

Polecane posty

Gość gość

maks 50zł bo więcej już nie mamy.

Gość gość
Moja uwielbia wszystko co się świeci :-) akurat ja zrobiłam sama ale można kupić drzewko z szyszek w doniczce z Mikołajem zobacz na allegro moja też by się nie pogniewala za coś do kuchni gotować lubi to tych klamotow wiecznie jej brak

Gość gość
srebrny łańcuszek np.50 zeta już coś można wypatrzeć fajnego brrrr bez pierdoł kuchennych

Gość gość
Zestaw łazienkowy (elegancki dozownik na płyn ,mydło i kubek) są takie białe i srebne

Gość gość
Jakieś pierdółka do domu - świecznik plus zestaw pasujących zapachowych świeczek, coś do kuchni (teraz są bardzo kreatywne i ładne rozwiązania), ale no zalezy co Twoja teściowa lubi, co jej się przyda

Gość gość
Ja swojej lakier hybrydowy cat eye z magnesem.

Gość gość
Ja mam ten sam problem .. Ale u mnie świeczki odpadają bo ma w lazience i nie uzywa , jak nic nie wymysle to kupie merci albo rafaello

Gość gość
Beret i wibrator... jak jej sie beret nie spodoba to niech sie poerdoli ;-)

Gość gość
Ale przecież zawsze można kupić, jeżeli sie maluje jakiś tusz, na który sobie nie pozwala lub apteczny kosmetyk typu Biolic, Vichy czy jakąś spirulinę. Albo super balsam do włosów. Znacie te kobiety, wiecie co je kręci. Moja ma świra na punkcie kosmetyków wysokopółkowych, wystarczy pomadka Diora i pełnia szczęścia gwarantowana :)

Gość Elllaa
Ja długo szukałam fajnego prezentu na święta dla teściowej. Podczas zakupów w centrum handlowym weszłam do douglasa i znalazłam markę skin79 , po czym zdecydowałem się na zakup ich dla niej. Z tego co widziałem teściowa była pozytywnie zaskoczona podczas otwierania prezentów. :)