Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saidpna

Co sądzić na jej temat

Polecane posty

Witam! Mam 19 lat byłem w związku z moją obecną dziewczyną (18 lat) (mieliśmy 3 miesiące przerwy przez wakacje). Jesteśmy już ze sobą prawie rok wliczając przerwę. Przejdę do sedna sprawy, iż pewnego dnia wyciągnąłem ją na imprezę by przywrócić nasze kontakty. Później nocowała u mnie i zacząłem ją masturbować później włożyłem palec do środka i okazało się, że nie jest już dziewicą, a jestem pewny, że przed przerwą była ponieważ nie była tak odważna jak teraz. Ja wciąż tego nie robiłem i nie wiem co o niej sądzić.. Czy ten związek jest coś warty czy też nie, bo się puściła z kimś przez przerwę, ale nie jestem pewny na 100%, proszę o podanie waszego punktu widzenia.

Może warto dodać, że przerwa była spowodowana tym, że traktowała mnie moim zdaniem "olewczo" dla swoich męskich przyjaciół. Nie wiem co dalej sądzić dalej na ten temat.. Bo jeśli wciąż utrzymuje z nim kontakt i to był jej pierwszy to nie wiem czy sytuacja nie zdarzy się drugi raz.

Gość gość
Oczywiscie rzuć ją.

Dzięki uspokoiłeś mnie zapytam ją po naszym pierwszym razie z kim miała pierwszy raz i tyle

Gość gość
szmata kazdemu d**y da