Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego księżniczki kończą jako stare panny

Polecane posty

Gość gość

bo wymagają zbyt wiele i chcą księcia z bajki wszystko im nie pasuje

Gość gość
chyba lepsze to, niż tzw. obniżenie standardów. lepiej być chyba samemu, niż męczyć się z kimś nieciekawym, nieatrakcyjnym, niekochającym. a "książe z bajki" to pojęcie względne. np. mój książe ma pewne wady, które zawsze były dla mnie zupełnie bez znaczenia...

Gość gość
udanych poszukiwań księżniczek do małżeństwa przez internet!

Gość gość
wszystko wam nie pasuje bo nie jest ciachem, nie zarabia 10tys miesiecznie, nie ma własnego mieszkania, domu, nie ma samochodu za 100 000zł itp.

Gość gość
czy każdy przegryw musi tu sobie tłumaczyć braki w charakterze brakami materialnymi?

Gość gość
jakimi brakami materialnymi napisałem też o wyglądzie

Gość gośćksiezniczka
to chyba o mnie :-) mnie musi facet podniecać,to chyba uczciwe że jak mnie nie podnieca to nie chce,byłoby gorzej jakbym udawała że mi dobrze dla korzyści jakichkolwiek prawda? co do spraw materialnych jestem bardzo wyrozumiała,najgorsza jestem co do umysłu,wszelka brzydota wewnętrzna to od razu kasacja

Gość Księżniczki stare panny
baby są pojèbane, wasza jedyna funkcja to wypluć bachora i przekazać geny, i tak zdechniecie i g****o z was zostanie. Gre genetyczną wygrywa ten kto najwięcej genów przekaże dalej. Reszta to jeden wielki hooj. Księżniczki stare panny to PRZEGRYWY GENETYCZNE, ich geny umrą razem z nimi i hooja z nich będzie, i prawidłowo.

Gość gość
ale pomyśl kogo obchodzi gra genetyczna,obchodzi cie kto będzie tu wygrywać lub przegrywać jak ty będziesz wąchac kwiatki od spodu? będzie ci wszystko jedno :-)

Gość gość
poza tym to nie niemożliwe żebyś tak bardzo troszczył się o potomków danych kobiet,bo są ci one obojętne,po prostu nie możesz się w czymś zrealizować i dlatego fukasz

Gość gość
Generalnie to praktycznie nic nie ma znaczenia,po co produkowac kolejnego niewolnika.

Gość księżniczki to przegrywy
życie jest po to aby roohać i się rozmnażać, reszta to tylko roztargnienie

Gość most do przyszłości
gość dziś Generalnie to praktycznie nic nie ma znaczenia,po co produkowac kolejnego niewolnika. Zgłoś po to aby wyszedł z niewolnictwa i zrobił niewolników z innych, to cel każdego kto przyjdzie na ten świat, albo jego jèbią albo on innych jèbie, koniec, kropka.

Gość gość
produkcja następuje gdy instynkt da znać lub z powodu wyznawanych wartości ,jednostki które uciekły przed systemem i mają swój pomysł na siebie ,niekoniecznie będą służyć innym w takiej formie

Gość gość
pamiętaj że na każdego potomka musisz bulić ,to jaki wyznaczyłeś sobie limit potomków?:-)

Gość gość
A debile kończą na siedzeniu w necie i bezsilnym bluzganiu na kobiety, które sraja na nich ciepłym kałem.

Gość socjalna zagłada debili
potomków system socjalny utrzyma, dlatego islam zalewa lewacką europe, francja, niemcy, szwecja, oni płacą za własną zagłade, debile

Gość gość
1000000000000000000000 x lepiej być stara panną niż z takim cymbałem jak autor wątku. A zresztą kto ci powiedział, że my już skończyłyśmy?

Gość gość
Stare panny muszą być w jakimś stopniu ograniczone umysłowo. Nie ma innego wytłumaczenia. Natura sama się broni żeby nie rozsiewać złych genów.

Gość gość
Nie wszystkie, ja byłam "księżniczką", wybrzydzałam, a w koncy znalazłam tego "jedynego " ;)

Gość gość
Natura sama sie broni przed genami takiego imbecyla jak 08:47, dlatego umrze on bezdzietnie, schlany i pomstujący na kobiety, unurzany we własnym gooownie.

Gość gość
Stara panna też może sie rozmnozyć - jeśli zacznie odpowiednio wcześnie. A bałwan mizogin nie będzie miał dzieci, bo jest skrywanym pedałem.

Gość gość
I co gnoju, schowałeś głowę w piasek 😠

Gość gość
Starą panna nie rozmnoży się. Tak to jest stworzone przez naturę. One tylko chodzą, jedzą, wydalają jak trutnie. Są dla kontrastu żeby łatwiej było facetom odnaleźć wartościową samicę.