Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kurą domową mam 35 lat i nigdy nie pracowałam

Polecane posty

Gość gość

Nie zarobiłam w życiu nawet złotówki i dobrze mi z tym. Mnie utrzymuje mój monż i tak ma być!!! Powinni zlikwidować te miejsca pracy dla kobiet i dac je facetom bo kobiety i tak niczego nie umieja tak dobrze jak faceci. W ten sposób mezczyźni by byli szczesliwi bo każdy by mial prace a kury by siedzialy w domu i praly gacie:)

Gość gość
Jak Ci tak dobrze to ok, ale nie zgadzam się z tym co napisałaś ,że powinni zlikwidować pracę dla kobiet... Ja tam cenie sobie niezalezność, chocbym miala meza miliardera to i tak bym pracowała dla wlasnej satysfakcji

Gość baby miejsce jest w domu
Autorka to mądra kobieta i ma 100% racji, ale dzisiejszym babom od tej "wolności" i nowoczesności odbija palma, a bycie gospodynią to już niewiele z nich potrafi, co za zjébane pokolenie pokemonów

Gość baba do kuchni
gość dziś przez takie feministki jak ty mamy w tym kraju to co mamy, czyli jeden wielki burdel

Gość gość
powtarzasz się :-) dostałeś kosza od jakiejś? pewnie nawet nie byłą feministką tylko zwyczajnie nie poleciała na ciebie

Gość gość
A co będzie jak mąż odejdzie do innej albo jakiś wypadek? ZUS chce zlikwidować tzw. wdowi grosz czyli renty dla wdów, które nigdy nie pracowały. Więc zostaniesz bez niczego.

Gość gość
Nie do końca zlikwiduja wdowi grosz maja dostać rentę po meźu dopiero gdy osiągną 60 lat

Gość gość
13:22 pierwsze slysze. Gdyby do tego doszło naturalna kontynuacja byłoby zniesienie wspólnoty majątkowej małżeńskiej. Skoro wspolna kasa przez cale zycie to i po smierci jednego z malzonkow. A to przy obecnym pro rodzinnym rządzie jest nie możliwe.

podziwiam twoją wytrwałość w hejtowaniu , nie wiem z jakiej motywacji się u ciebie bierze.pewnie facet cie zostawił i swoje pieniądze daje nowej partnerce kurze domowej i nie możesz tego przeboleć

Gość gość
kura domowa nigdy nie jest partnerką. Partnerka to osoba, która c***artneruje, w utrzymaniu domu, w wychowaniu dzieci, w rozmowie, również w łóżku. A nie siedzi w domu i pierdzi przejadawszy pieniądze zarobione przez faceta. Będę konsekwentnie hejtowała takie postawy ponieważ uważam, że są one złe.

ale o co w tej chwili sie martwisz ? O mężczyzne że jest mu źle czy o kobietę że się nie rozwija ?

Gość gość
o jedno i o drugie a dodatkowo o utrwalanie złych wzorców w społeczeństwie, które ciągną nas na dno

Gość gość
Monsz? Wez ty idź chociaż troszkę do szkoły bo marnie to widzę

kobieta która np nie pracuje i wychowuje dzieci, dba o dom to też praca.Wychowuje przyszłych obywateli którzy jak będą dorośli, będą ciebie utrzymywać.Bo ty będziesz dostawać od państwa emeryture i jak myslisz skąd ona się weźmie ?Myślisz że spadnie z nieba?To będą zabrane składki od młodych ludzi którzy będą pracować gdy ty będziesz stara i niedołężna. Tych młodych ludzi wychowały i wykształciły własnie takie matki, dzięki ich pieniądzom będziesz żyła na emeryturze np przez 30 lat.

Gość gość
spier/dalaj stąd z tymi tematami. Jak nie masz co z sb zrobić to idź spać.

Gość gość
Baba tępa ma stać przy garach i podłogi pucowac i witać pana jak przychodzi z roboty i na kolanach obciagac i po rękach całować pana :D

Gość gość
o czym ty mówisz, jaka to praca? Jakie wychowanie dzieci do jasnej cholery? Dla dzieci są żłobki, przedszkola i szkoły a nie siedzenie i nudzenie się w domu z tępą babą, która i tak zamiast się bawić z nimi woli pisać o bzdetach na takich forach albo siedzieć na eroczatach. To nie jest żadna praca tylko pasożytniczy tryb życia. Pracę to wykonują panie przedszkolanki i nauczycielki a nie wstrętne kurzysko!!!

Gość gość
Monz :D :D :D przecież to wiadomo po sposobie wypowiedzi, że to idiotka po gimnazjum i do tego chora psychicznie wariatka dlatego tu wypisuje i się aż cała trzęsie jak nikt nie pisze to podszywa się pod inne osoby żeby rozmowę nakrecać :D :D :D

wiem że autorka to chora wariatka robiąca prowo ale chce porozmawiać z patologiczną osobowością eksperyment naukowy

Gość gość
Tak, pracuję. Jestem na zwolnieniu do piątku bo walczę z infekcją a mimo to w domu odwalam część pracy. Zazdrościsz?

zawsze jak ktoś ciebie o coś pyta to kończysz odpowiedź -"zazdrościsz?" gadka typu 13 letnie mądrale

Gość gość
o czym ty mówisz, jaka to praca? Jakie wychowanie dzieci do jasnej cholery? Dla dzieci są żłobki, przedszkola i szkoły a nie siedzenie i nudzenie się w domu z tępą babą, która i tak zamiast się bawić z nimi woli pisać o bzdetach na takich forach albo siedzieć na eroczatach. To nie jest żadna praca tylko pasożytniczy tryb życia. Pracę to wykonują panie przedszkolanki i nauczycielki a nie wstrętne kurzysko!!! x Nie będziesz tępa dzido mówić żonom czy ich małe dzieci mają chodzić do przedszkola czy nie. Po szkole dziecko wraca do domu w którym czeka na nie matka, a nie psycholka twego pokroju wyżywa się na cudzym dziecku w szkolnej świetlicy.

Gość gość
Pracę to wykonują panie przedszkolanki i nauczycielki a nie wstrętne kurzysko!!! xxxxxxxxxxx Od wychowywania dziecka jest matka a nie taka ułomna śmieciara ja ty

Gość gość
matka musi trzymać poziom, trudno od dziecka wymagać jak matka głupia jest :D

Gość gość
Taka ułomną smieciare bez grosza i tak potem dzieci w dopie mają i tylko tatuś się liczy bo ma kasę.

Gość gość
cytat: Nie będziesz tępa dzido mówić żonom czy ich małe dzieci mają chodzić do przedszkola czy nie. Po szkole dziecko wraca do domu w którym czeka na nie matka, a nie psycholka twego pokroju wyżywa się na cudzym dziecku w szkolnej świetlicy. x x Mają chodzić do przedszkola i do szkoły bo tak jest w każdym cywilizowanym społeczeństwie debilko, nawet w stadzie małp są specjalne przedszkolanki, które opiekują się młodymi. Po szkole dziecko wraca do domu i ma tą godzine czy półtorej czasu, kiedy jest w domu same zanim wrócą rodzice i każde dziecko tego potrzebuje, chyba że jest niepełnosprawne. Ludzie, co za fala debilizmu zalewa społeczeństwo, ile jeszcze śmierdzących kur domowych wypoci tu swoje nieskładne zdania żeby usprawiedliwić przed samymi sobą, że jest się patentowanym leniem, beztalenciem i pasożytem.

Gość gość
Zgadzam się z postem wyżej. Idźcie do pracy, powiększycie PKB

Gość gość
to już nie jest kura domowa tylko leń tak jak mój kuzyn ma 37 lat i przepracował ok 5 lat dodajmy ze po zawodówce