Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruu

Seks mnie boli ale nie przy jednej pozycji

Polecane posty

Hej jestem tu nowa i potrzebuje małej pomocy od was. Chodzi o to, że kiedy uprawiamy seks sprzyja mi ból ale tylko przy jednej pozycji nie odczuwam bólu. Bardzo chciałabym po dominować w łóżku ale nie mogę,jedyna pozycja "odpowiednia" dla mnie to wtedy kiedy leże na plecach. Dodam, że sama chce tego stosunku,jestem rozluźniona i też tak jakby się na niego przygotowuję (chodzi o to,że jesteśmy w związku na odległość ). Nie wiem co mogę zrobić by inne pozycje nie sprawiały mi bólu, czy to w ogóle jest normalne ? Jakieś porady od was ?

Gość gość
Ale gdzie Cię boli?

pochwa w momencie wkładania członka podczas innej pozycji

Gość gość
To trwa przez caly czas w innej pozycji niz opisana?

Gość gość
A co jeśli robicie to klasycznie i zmienicie pozycję w trakcie? Też boli?

To wygląda tak,że kiedy na początku stosunku on wkłada członka w naszej "odpowiedniej" pozycji to czuje lekki ból,bo coś wchodzi no to chyba troszkę normalne i po chwili jest już okey czuje rozkosz ale kiedy ja np chce usiąść na nim to po prostu nie mogę ten ból,który czuje podczas tego jest dla mnie nie do wytrzymania i nie mogę nic więcej zrobić w łóżku,czuje się trochę źle,że tylko jedna pozycja jest u nas.

Gość gość
Moze masz problem natury anatomicznej, wydaje mi sie, ze forum Ci nie pomoze...powinnas udac sie do ginekologa moim zdaniem.

Zastanawiałam się właśnie nad wizytą u ginekologa ale szczerze mówiąc boje się iść jeszcze nigdy nie byłam a patrząc na swój wiek to już powinnam dawno zaliczyć swoją pierwszą wizytę.

Gość gość
Przeciez tu chodzi o Twoje zdrowie i satysfakcje z zycia! Ile.masz lat? Ja moja zone kilka razy w roku sam wysylam zeby sie badala!

Mam 20 lat,może boje się tej wizyty z powodu tego jak ginekolog był mi przedstawiany za młodu

Gość gość
Twój facet ma za dużego penisa zerwij z nim i poznaj faceta z mniejszym członkiem

Gość gość
Co to znaczy,, sprzyja mi ból,, bo jak sprzyja to to znaczy dobrze :D

Gość gość
To samo,, seks mnie boli,,:D

Gość gość
walcie sie szmaty

Gość gość
Ja tez tak mialam jak kiedys walil mnie ojciec mojego chlopaka jak on byl w UK pare miesiecy Ale ojciec mial jak slon trabe to na poczatku jak wpychal to czulam bol ale jak po chwili sie rozluznilam to i na jezdzca mu nie popuscilam tylko sama sobie go wpychalam ile chcialam az czasami z sily opadalam ale z cipulki go nie wypuszczalam az sperme poczulam

Gość gość
weź faceta z mikrusem

Gość gość
Może faktycznie członek jest za duży dla Ciebie. Spróbuj się rozluźnić, być bardziej podniecona, fajne są żele i zabawki. Ja jestem z mężem od lat, ma bardzo dużego no i boli. Mnie ten ból podnieca, oczywiście do pewnego momentu. Kiedyś bywało tak, że bałam się seksu, nawet jak byłam podniecona to jak wkładal to był tylko strach i ból i właśnie na jeźdźca lubiłam najbardziej, bo pozwalalam na ile chciałam. Mam już po latach swoje metody żeby było mi dobrze, ale kluczowe są długie pieszczoty, dobra gra wstępna i lubię żele, polecam. A jak jest mocniej i szybciej albo kiedy mąż się upomina na etapie pełnego wzwodu i nie jestem przygotowana to boli i później jeszcze odczuwam. Na pocieszenie powiem Ci, że lepszy taki ból ale i konkretne doznania niż seks z mikrusem. Oczywiście ból do pewnej granicy.