Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwzelka

Mamy Kobiety pomóżcie !

Polecane posty

Gość awwzelka

Jestem 6 dni po spodziewanej miesiączce , zrobiłam już 3 testy ciążowe , każdy jest negatywny , a okresu brak . Nie mam żadnych objawów ciąży , temperature ciała mam 35,7 /9 . W ostatnim miesiącu miałam sporo stresu i trzymałam dietę 1000kcal przez 2tygodnie pózniej dietę 1200kcal. Czy mogę byc w ciąży czy to efekt sylu życia ?

Gość gość
Raczej dieta i stres.

Gość gość
Test powinien byc juz pozytywny, jesli to ciaza.

Gość gośću
A jesli bardzo chcesz to zrob badanie krwi beta hcg

Gość gość
Niezdrowa dieta! Dziewczyno, rozwalisz sobie organizm. Właśnie zwolniłaś metabolizm i stałaś się podatna (jeśli nie byłaś wcześniej) na efekt jojo. Oblicz sobie, ile kalorii powinna mieć Twoja dieta przez wyliczenie ile potrzebujesz minimum do przeżycia a ile do utrzymania wagi. Kaloryczność diety powinna być między tymi dwoma wartościami (poczytaj o tym!!!). W necie jest dużo informacji. Tu masz przykład (nie stosowałam go, więc za niego nie ręczę, ale wygląda przyzwoicie): http://calcoolator.pl/dzienny_kalkulator_kalorii.html# Pamiętaj też o ruchu, daje dużo (i zdrowie i figurę).

Gość gość
No i moim zdaniem nie jesteś w ciąży, tylko Twój organizm się zbuntował (sprawdź no lepiej czy nie masz anemii).