Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

były mści sie na mnie

Polecane posty

Gość gość

Zerwalam z chlopakiem 4 msc temu. Po dwoch miesiacach napisal do mnie ze przyslal i chce wszystko naprawic. Spotkalismy sie i pogadalismy ale nie chcialo mi sie w to wierzyc. Po paru dniach okazalo sie ze zarywa do pewnej dziewczyny juz od pewnego czasu. Gdy sie o tym dowiedzialam bylam wsciekla. On teraz z nia jest i mszcza sie na mnie. Jej znajomi ciagle do mnie pisza. Okazalo sie jeszcze ze byly pokazal jej moje zdj w bieliznie a ona porozsyłala to swoim znajomym. Co z tym zrobic? Poradzcie

Gość gość
Napisał do Ciebie że "przyslal"?

Gość gość
Przemyslał*

Gość gość
Ale co, chciał naprawić i znów być razem, czy naprawić i być po prostu w dobrych stosunkach? Jak długo ze sobą byliście?

Gość gość
Iść na policję. Od 2015 roku stalking jest wpisany do kodeksu karnego. Oni rozsyłają Twoje zdjecia, a to ich dodatkowo obciąża. Pewien koleś za nachodzenie byłej dostał zawiasy i musiał zapłacić jej odszkodowanie. Nie był agresywny, ale upierdliwy. Jak widzisz to wystarczyło.

Gość gość
Rząd pracuje nad zaostrzeniem prawa karnego więc niedługo możemy spodziewać się surowszych wyroków. Zgłoś sprawę na policję. Stalking jest przestępstwem.

Gość gość
IDZ sie wygadaj do STARSZAKOW

Gość gość
15:05 Właściwie to jest rewolucja w prawie karnym i sądownictwie. Bardzo dobrze bo mieliśmy prawo rodem z Zimbabwe. Koniec ze starą szkołą krakowską, która nauczyła sędziów stosowania kar z dolnej półki.