Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z tymi wózkami anex sport ? co drugi temat tu o tym...

Polecane posty

Gość gość

Nawet z ciekawości wygooglowałam bo szczerze nie dokladnie wiedziałam jak wyglada ... poczytałam opinie. I... wózek jak wózek. Jednym się podoba, innym nie. Opinie też różne. Nie kumam tej nagonki i wysmiewania. Inne firmy też mają podobne wizualnie... no chyba ze w temacie nie jestem ale jak zobaczylam nastepny temat o tym wózku, no nie rozumiem

Gość gość
Bo to jest cudowny wózek, najlepszy na świecie!

Gość gość
To jest najgorszy wózek na świecie , ktoś tu spakuje o nim

Gość gość
Autorko bo świry, zjeby są wśród nas

Gość gość
No właśnie widzę, że uparly się na ten wózek... a ja nie widzę w nim nic złego tym bardziej, że wizualnie dużo jest takich. Fakt nie miałam z nim doczynienia ale nie sądzę by wszystkie panie go miały i teraz wszystkie jak jeden mąż uważają ze to szajs. A skoro go nie mialy to skąd mogą wiedziec że to g....

Gość gość
Wszyscy uważają go za szajs na złość takiej jednej idiotce, która go tu wychwala pod niebiosa i reklamuje. Ludzi to wkurza i dlatego hejtują. A co do wózka to nie mam zdania, bo go nawet na oczy nie widziałam.

Gość gość
Chodzi o to ze ten gowniany wozek jest tak gowniany ze trzeba bo nachalnie reklamowac , to szajs i tyle , drogie gowno nie idzie sprzedarz to spamuja tym bublem pod kazdym tematem

Gość gość
Jedna z vlogerek zachwala ten wózek, szczerze to nie mam powodu, żeby jej nie wierzyć. Sam wózek wygląda fajnie, cena to chyba Ok. 2.000 za 2w1, to chyba nie jest kosmiczna cena.

Gość gość
Moim zdaniem to konkurencja nie wytrzymuje napiecia i wypisuje głupoty. Ja mam ten wózek. Jest fajny i wygodny no ale żeby takie głupoty pisać to nie moja dziedzina. Wózek pojedzie po każdym terenie i lekko się prowadzi. Jestem z niego bardzo zadowolona.

Gość gość
Anex po prostu jest teraz modny:) Więc sporo wpisów i opinii na jego temat. W tym roku sprzedało się go naprawdę sporo

Gość gość
Ot, mega spam i tyle.

Gość gość
Ten wózek to po prostu taki szajs ze az trzeba go tak bardzo reklamować żeby ktoś go kupil a i tak nikt nie chce

Gość gość
Jaki szajs? Mam Anexa od września i bardzo go sobie chwalę. Z wózkiem nie ma problemu a jazda nim to przyjemność. Ja akurat go użytkuję i właśnie doradzono mi go na forum

Gość gość
Za drogi.

Gość gość
Jedna pani dotknęła wózka anex sport i wyzdrowiała z kurzej ślepoty!!!

Gość gość
Te wszystkie głupoty wypisuje konkurencja. Ja osobiście używam tego wózka Anex Sport i nie powiem nic złego na ten wózek. Lekki i dobrze amortyzowany. I co dla nas było ważne to to że jest mały po złożeniu.

Gość gość
Jak jest mały po złożeniu, to jak stanie to nie jest zbyt sztywny. Takie są prawa biologii - wiem to z doświadczenia.

Gość gość
Jesteście wszystkie chore na głowe. Wózek jak wozek. Jest fajny i tyle w temacie.

Gość gość
Wózek dobry jakosciowo i w dobrej cenie. Nie uważam ze 2tys za komplet 2w1 to jakas wygórowana cena. Fajny i ładny. Polecam

Gość gość
Wózek na tyle chodliwy i popularny, że ludzie chcą zasięgnąć opinii o nim. Powiem ci ,że jak szukasz dobrego wózka to się nie zawiedziesz:)