Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy zauroczenie mija

Polecane posty

Gość gość

Czy jeśli facet był zauroczony kobietą i po miesiącu mu minęło to czy istnieje możliwość że gdy się zbliża do siebie może narodzić się między nimi coś więcej? czy skoro to zauroczenie minęło to nic już z tego nie będzie?

Gość gość
bedzie inny :)

Gość gość
Moze, moze, moze...a moze nie :D

Gość gość
Jak facetowi po miesiącu mija to znaczy, że ma ciebie dość i się oddala a nie zbliża. Innymi słowy im dalej mu do ciebie tym bliżej do innej a więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :)

Gość gość
mysle ze tak, co nowe miejsce pracy to zawsze mam jakies zauroczenie :P

Gość gość
Chciałabym żeby się we mnie zakochał bo ja nadal mam świra na jego punkcie a jemu przeszło :(

Gość gość
Gdy zauroczenie mija czas na seks analny aby wprowadzic urozmaicenie:) Seks analny nie powoduje negatywnych zmian zdrowotnych. Pupa jest miejscem rozciągliwym i przystosowana jest do częstego rozwierania i kurczenia. Dlatego w czasie seksu należy o tym pamiętać zapewniając wystarczającą ilość środka nawilżającego i rozluźniając mięśnie. Parcie w trakcje penetracji uaktywnia naturalny odruch powodujący rozwarcie pupy. Pamiętając o tych wskazówkach można uprawiać seks analny nawet codziennie, bez obawy o swoje zdrowie. Miłość grecka jest więc bezpieczna

Gość gość
Oczekując na normalne odpowiedzi na Kafeterii...

Gość gość
gość dziś ty jestes nienormalna szmato

Gość gość
to Bóg czuwa nad tobą byś z desperacji nie związała się z karakanem, bez jajecznym. myślę że jest gdzieś przeznaczony ci jakis fajniejszy śmiałek

Gość gość
Ale widujemy się codzień... jak ja mam znosić jego obecność? a on jeszcze na dodatek zarywa do mojej koleżanki.

Gość gość
co dzień piszemy oddzielnie, może poświęć więcej czasu ortografii, będzie łatwiej to znieść :-)

Gość gość
2016.12.15 Taki normalny temat, a taki szmatławy komentarz. Ale szmata z autora tego postu.