Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga NN

Czy sponsoruję cudzy grzech?

Polecane posty

Gość Kinga NN

To nie jest żadne prowo tylko opis faktów. Mam 22 lata, należę do Świadków Jehowy i staram się za wszelką cenę unikać wszelkiego zła jakie jest na świecie. Po prostu nie chcę mieć z nim nic wspólnego. Niestety mieszkam z osobą o mocno poluzowanych zasadach moralnych i dopóki ona robiła swoje fanaberie na własny rachunek to nic mi do jej życia. Zgodnie z wiarą upomniałam ją, że źle czyni, wezwałam do nawrócenia i dałam literaturę do przeczytania ale nawet jej nie chyba przejrzała. Teraz się sytuacja zmieniła bo wyszło przypadkiem na jaw, że jej grzech odbywa się z pomocą mojego finansowania. Chodzi o wodę bierzącą za którą płacę rachunki. Składamy się we dwie na opłaty i ta woda powinna służyć do celów spożywczych i higieniczno-sanitarnych. W jej przypadku dochodzi jeszcze grzech wywoływany tą wodą. Ona się masturbuje w łazience w ten sposób, że palcami rozchyla wargi sromowe i kieruje strumień wody (za który ja płacę!!) bezpośrednio na łechtaczkę. Zrozumcie, mi nie chodzi o te nędzne parę groszy. Ja po prostu nie chcę mieć absolutnie nic wspólnego z takimi rzeczami a już na pewno nie rzyczę sobie współfinansowania komuś takich rzeczy. Możecie mnie sobie shejtować od zacofanych skner ale jeśli znajdzie się choć jedna porządna osoba tu to proszę o poradę. To nie jest żadna porowokacja. Będę wdzięczna. Zbieram się na rozmowę z nią ale nie wiem jak to wszystko powiedzieć. Ona jeszcze nie wie, że ją widziałam.

Gość nalewkawisniowa
hehe, umrę na nadmiar śmiechu, ale masz zryty beret. A wiesz, że musisz się spowiadać z podglądactwa i pokutę odbyć.hehhehehe

Gość gość
rany, dziewczyna ma chwile odprężenia i odpoczynku od Twojego pewnie trudnego towarzystwa, a Ty jej żałujesz :P Jak Ci to przeszkadza, to jej powiedz wprost, chciałabym widzieć minę Twojej współlokatorki :D. Możesz obliczyć ile trwa ta "czynność :) ", ile wody zużywa i niech płaci, ladaco :)

Gość gość
Hej, prowokator od lesbijek :*

W jakich okolicznosciach ja zobaczylas? Ona pewnie zapyta skad o tym wiesz. Jesli naprawde podgladalas to sugeruje nic nie mowic. Wyjdziesz na podgladaczke i niepotrzebnie popsujesz relacje miedzy Wami.

Gość gość
swiatkowie jechowi nie sa chrzescijanami

Gość Kinga NN
Nie podglądałam specjalnie. To był przypadek choć ja nie wierzę w przypadki. Wynajmujemy mieszkanie w starym budownictwie gdzie między kuchnią a łazienką jest wysoko okno i to takie spore okno. Kiedy ona była w łazience ja sprzątałam kuchnię i wycierałam kurze m. in. z tego okna bo wypadała moja kolej. Wchodzę na krzesło, chce ścierać, patrzę a ona leży w pustej wannie ze słuchawką prysznica między nogami i robi sobie dobrze. Nienormalna :O Leży i tak puszcza tą wodę za którą przecież będę i ja musiała zapłacić. Mi naprawdę nie chodzi o tych kilka groszy. Tu chodzi o zasadę. Nie chce przykładać ręki do jakiegokolwiek zła na tym świecie. Nie i już!

Gość gość
Czyli jednak podgladalas :D :D

Gość gość
Twoj grzech, twoj problem. Ty musisz sie z niego wyspowiadac i za niego zadoscuczynic, najlepiej zrob cos dobrego dla kogos innego zamiast bezcelowo klepac zdrowaski. Najpraktyczniej byloby zrobic to tak, by w ramach twojej pokuty zrobic cos dla kolezanki (nie pogadanke i wreczenie ulotki :/ tak ma wygladac wasz wysilek w umoralnianie ludu?), ale zapros ja do kina, ugotuj jej obiad, niech sie kobieta rozerwie i nie bedzie musiala takich sprosnosci czynic.

Gość Kinga NN
Pisałam, należę do zboru Świadków Jehowy. Nie myl mnie z innymi. Nie rozumiem też dlaczego napisałaś, że to ja mam grzech. Przecież to nie ja się masturbowałam tylko ona.

Gość gość
Oczywiscie ze masz grzech. Wspierasz szatanskie czynnosci swoimi pieniedzmi. Nie znam dobrze twojego wyznania ale myslalam ze Biblia i spowiedz dzialaja praktycznie tak samo u SJ i KK. Poza tym podgladanie to tez grzech, nie tlumacz sie ze przypadkiem. Jakbys przypadkiem nie poszla do kosciola albo oklamala blizniego, Boga nie bedzie obchodzic twoja intencja, a twoj grzech.

Gość Kinga NN
Skoro się nie znasz to się nie wypowiadaj. Nie ma tu mojej winy a jeśli nawet odrobina jest (podglądanie) to naprawdę tylko odrobina. Niepotrzebnie drugi raz zajrzałam. To prawda.

Gość gość
Ale powalona jestes babo:O wspolczuje Ci takiej biedy umyslowej.

@ Kinga NN dziś Nie ma tu mojej winy a jeśli nawet odrobina jest (podglądanie) to naprawdę tylko odrobina. Niepotrzebnie drugi raz zajrzałam. x Nakrylas ja 2 razy czy jak?

Gość Kinga NN
Nie Bosa we mgle. Nakryłam ją tylko raz ale dwa razy zajrzałam. Za pierwszym jak zobaczyłam co ona robi tam na dole w tej wannie to aż mnie zamurowało. Natychmiast schowałam głowe z powrotem i przez parę chwil stałam tak nieruchomo na krześle prawie bojąc się poruszyć i słuchając szumu wody którą ona... no wiecie... Potem nie wiem, czy chciałam się upewnić, że mnie wzrok nie myli, czy to była zwykła ciekawość, nie wiem, dość, że zaraz zajrzałam ostrożnie znowu. Ona leży cała nago, kolana szeroko, oparte o brzegi wanny, jedną ręką trzyma słuchawkę prysznica i kieruje strugi wody wprost na łechtaczkę odsłoniętą spomiędzy rozchylonych warg sromowych przytrzymywanych palcami drugiej ręki. Patrzyłam i patrzyłam jak zahipnotyzowana. Oprzytomniałam dopiero gdy poruszyła się. Natycmiast cofnęłam głowę i potem już tylko stałam skulona na krześle słuchałam do samego końca. Czy to był grzech? Nie wiem. Nie wydaje mi się. Na pewno nie jakiś przesadnie ciężki. To była raczej ciekawość. Nigdy wcześniej tego nie widziałam. Teraz jednak widziałam, wiem co ona tam robi i nie chcę tego dalej jej sponsorować. Tylko nie wiem jak o tym z nią porozmawiać. Masz jakiś pomysł Bosa? Ktokolwiek ma pomysł?

Gość gość
Zajrzałaś drugi raz bo Ci sie spodobało. Teraz jak będziesz brała prysznic i myła swoją psotkę będziesz miala przed oczami to ile przyjemności w tej wannie miała Twoja koleżanka :D

Gość Kinga NN
Oj mylisz się, że mi to się to jakoś spodobało. Jednak to zabawne ale masz rację co do tego widoku przed oczami. Tak właśnie było. Kiedy wieczorem tego samego dnia poszłam z kolei ja do wanny to nie mogłam odgonić od siebie wspomnienia co jeszcze niedawno działo się w tej wannie. Naprawdę. Stałam i patrzyłam w pustą wannę a jakbym ją widziała, jakby ona nadal tam leżała, naga, z nagimi piersiami, z nagim podbrzuszem, z bezwstydnie obnażonym sromem. Straszne. Kiedy pokonując wewnętrzny opór weszłam w końcu do wanny, kiedy zajęłam jej miejsce i położyłam się dokładnie tak jak ona leżała (sama nie wiem czemu skopiowałam jej pozycję) to przyszła pewna grzeszna myśl. I tu chciałabym złożyć świadectwo, że pokusy można w sobie pokonać a nawet trzeba pokonać. Szatan jest bardzo sprytny. On nie kusił mnie do masturbacji wprost. Wiedział, żebym się nie zgodziła. Próbował mnie podejść inaczej. Kiedy podczas mycia polewałam się wodą ze słuchawki prysznicowej to łapałam się na tym, że strumień wody często jakby sam leciał między uda. Najtrudniej było oczywiście podczas podmywania kiedy naprawdę zupełnie świadomie trzeba go było tam skierować. Starałam się to robić nie dłużej niż to było konieczne i chyba mi się udało. Była pewna ciekawość by przekonać się co ona mogła czuć. Tak na chwilę polać tam wodą. Tylko na sekundkę. Może dwie. Ale zaraz zabierałam słuchawkę zawstydzona chwilową słabością. Ogólnie wygrałam pojedynek z pokusą :)

Gość gość
Czego ma się wstydzić, to normalne. Grzech to podglądać.

Gość gość
Autorko jezeli jak twierdzisz na 2 sek. piescilas swa pisie woda to juz popelnilas grzech masturbacji nawet jak trwalo to tylko 2 sek :D :D

Gość Kinga NN
Ej ej ej! Nigdzie nie napisałam, że pieściłam "pisie".

Gość gość
Dlaczego myślisz ze masturbacja to cos złego? Spróbuj, to zobaczysz ze to sama przyjemność, a nie żaden szatan :)

Gość gość
Bezwstydnie obnażony srom? Co? Przecież była tam sama to czego miała sie wstydzić? Lubieżnie spoglądającej pralki? Czy zboczonego szamponu, który pewnie tylko czekał na takie widoki. Sorry, Ciebie w roli podglądaczki sie tam na pewno nie spodziewała.

@ gość dziś Dlaczego myślisz ze masturbacja to cos złego? Spróbuj, to zobaczysz ze to sama przyjemność, a nie żaden szatan :) x Dlaczego namawiasz Autorke do glupot? Nie popieram swiadkow jechowy ale jesli dziewczyna chce sie trzymac zdala od takich rzeczy to chyba bardzo dobrze. Ja tez tego nie robie i jakos zyje.

Gość gość
bosa jak cos palnie....

Gość gość
Ale się podniecacie prowokacja:D Widać po stylu pisania, że to erotoman to jakiś pisze:D

Gość gość
bosa we mgle ja nie namawiam, ale myślę ze warto znać swoje ciało, reakcje na bodźce i to co sprawia przyjemność. Potem siedzą faceci na babskim forum i piszą "moja żona to zimna ryba".

Gość gość
bosa, jak tam szczepionki?:-D

Gość gość
prowokacja? chlopie nie znasz jehowitow fanatycy taka se nigdy palcoweczki nie strzeli

Gość Kinga NN
Nie jesteśmy fanatykami. Mamy swoje zasady. Jeśli natomiast chodzi o masturbację to jest to grzech i nie zamierzam tego robić. A gadanie o poznaniu własnego ciała to gadka demona. Powtarzam, diabeł rzadko kiedy kusi wprost do zła. On się lubi zasłaniać dobrymi pozorami. Masturbuj się aby znać własne ciało. Masturbuj się aby w przyszłości nie być oziębłą żoną. Samo dobre intencje, prawda? To ja Wam zdradzę jeszcze jeden sekret jakim próbował mnie kusić. Kiedy patrzyłam z góry na nagą koleżankę to był taki moment, że ten widok wcale nie wydawał mi się obrzydliwy. Naga wyglądała pięknie. Naprawdę. W ogóle jest piękną dziewczyną, mimo poluzowanych zasad moralnych, ale naga wyglądała jeszcze piękniej. To dziwne ale przyszła taka myśl by iść do niej do łazienki. Sama nie wiem po co. A może właśnie w głebi duszy wiem tylko sama przed sobą wstydzę się przyznać? Na szczęście zorientowałam się, że to sztuczka złego. Oczywiście zaraz ktoś odpisze, że głupio postąpiłam, że trzeba było iść, poznawać własne ciało, może nawet w eksperymencie we dwie itd. Nie obraźcie się ale szatan przez Was przemawia. To jego argumentacja.

Gość gość
Powiedzcie mi wszyscy jehowi sa tacy? :D