Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rower elektryczny?

Polecane posty

Gość gość

czesc myslalam zeby sprowadzic sobie z holandii, oni tam maja takie fajne rowery ktore nie maja stricte napedu elektrycznego ale wspomagaja np podczas jazdy pod gore.. chcialabym zaczac jezdzic po trasach specjalnych rowerowych i sie zastanawiam, moze znacie jakies firmy ktore prodokuja takie rowery ew sprowadzaja takie do polski?

Gość prawictwo pospolite 114
tak ,to dobre dla otyłych ludzi 90 kg albo 70 letnich , nie mogących pedałować

jak masz dobry rower w którym działają przerzutki, to bez problemu wjedziesz pod górke Zależy ile masz na ten rower kasy

Gość morlinka511
No nie wiem, ja jestem jak najbardziej za rowerem, ale nie wydałabym na niego więcej niż dwie stówki. Jakiś zwykły używany góral i już. Natomiast nie inwestowałabym więcej, ponieważ rower tak naprawdę ktoś kto nie jest zaawanasowanym użytkownikiem, można wykorzystywać przez małą liczbę dni w roku i w określonych miejscach. śnieg, piach kompletnie wykluczają z poruszania się poza dużymi miastami. A poza tym, w jakim celu Ci to jeżdżenie? ;) jeśli chcesz chudnąć to własnie elektryk to najgorszy wybór :D

z tym pare dni w roku nie przesadzajmy .. .. Rower mozna wykorzystwywac zawsze gdy temperatura nie spada ponizej 0 C czyli miedzy marcem a koncem listopada

Gość gość
wy troche mylicie pojecia, rower elektryczny to taki sprzecior ktory bardzo ulatwia zycie, musisz pedalowac ale nie musisz wkladac w to tyle sily... ja tez sie zastanawiam nad zakupem, nie wiem jeszcze jaka firma, jestem na etapie przegladania wiadomosci i nowosci w necie chetnie sie podziele :)

Gość gość
@prawictwo pospolite 114 mniej wiecej o czyms takim autor watku pewnie mowi :)

Gość gość
jak najbardziej czegos takiego szukam, tylko gdzie to kupic, albo jakie są tego ceny na przykład? na trasach specjalnych z tego co czytalam 99% rowerów jest wspomaganych napędem elektrycznym, ale nie chce kupować roweru za 100 tyś złotych

Gość gość
niezły tyłek ma ta z youtube

Gość gość
sztos sprzecik

Gość gość
eee fajne to

Gość gość
no zastanowie sie jeszcze, ale wyglada bardzo sensownie :) dzieki za wrzutkę! :)

Gość Hojny
I to się nazywa scoopper? Nie mam konta na fb i nie mogę przejrzeć ale znalazłem taką stronkę www. Wygląda to naprawdę porządnie. Fajna szeroka opona, więc wygląda jakby mogła podołać nawet na piasek, a czegoś takiego właśnie szukam.

Taki rower zupełnie nie nadaje się jeśli chcemy schudnąć, jeśli jednak chcemy trochę pojeździć po okolicy i się nie namęczyć, to nadaje się idealnie. Rowery elektryczne często ładniejsze od zwykłych, mi bardzo spodobały się rowery WhizzyRide http://www.whizzyride.com ale nigdzie nie mogę ich znaleźć.

Gość gość
W sumie dość niedawno w Polsce pojawiły się rowery hybrydowe od Overfly. Warto sobie ich warianty przejrzeć. Mają niezłe ceny i wysokie parametry baterii od Samsunga. Dwa lata gwarancji, dobry kontakt z obsługą jeśli chodzi o serwis. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z roweru i z podejścia firmy. Na pewno na takim elektryku szybciej się jeździ i też jeśli ktoś niekoniecznie jest w super formie to silnik zrobi różnicę in plus.

Gość Jniekdikasia1
Myślę że to jak najbardziej udany zakup ostatnio kupiłem sobie jeden na https://iwobike.pl/ bo były zniżki mozecie też sobie zobaczyć

Gość highhigh
Dobre ceny rowerów elektrycznych i akcesoriów do nich mają w sklepie http://wygodnyrower.pl/rowery/elektryczne/ . Mój brat ma taki sprzęt i zadowolony jest, mówi że jazda jest przyjemniejsza niż na standardowym rowerze

Gość gość
Rower elektryczny to dobre rozwiązanie na zakorkowane miasto. Jeżeli jesteście tym zainteresowani to zajrzyjcie na stronę https://elektrycznenapedy.pl/ Znajdziecie tam elektryczne napędy, które możecie zamontować w waszych rowerach.

Gość gość

To nie jest do końca tak, że rower sam będzie jeździł, niestety trzeba mu "pomagać" ale jeśli lubisz daleko jeździć to zawsze taki napęd pomoże ci np uciec przed burzą a to już duży plus :)