Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość hostessa A

Czy hostessa ma prawo odmowic wlozenia przezroczystej bielizny?

Polecane posty

Gość gość hostessa A

Siemka. Najelam sie do salonu z eksluzywna bielizna i mam tam stac w ich bieliznie i niczym wiecej. Stawka 43 zl brutto za godzine stania czyli naprawde mozna zarobic. Nie uwazalam tego za prostytucje czy striptiz bo przeciez na plazy tez sie jest tylko w majtkach i staniku. Kiedy podpisywalam umowe wlascicielka pokazala mi przykladowa bielizne w jakiej bede musiala stac. Byla to pelna bielizna z nieprzezroczystego materialu. Jednak dzis gdy przyszlam okazalo sie z kazda z nas ma miec inny koplet na sobie a mi (nie tylko mi jednej) wypadla bielizna koronkowa gdzie wszystko widac. Bosz myslkalam ze sie ze wstydu spale tam przed klientami a niektore dziewczyny nie musialy sie wstydzic bo mialy normalna bielizne z pelnego materialu. Postanowilkam ze jutro nie dam z siebie zrobic takiej striptizerki. Mam podpisana umowa i nie zamierzam rezygnowac z takiej pracy dlatego pytam czy moge zgodnie z prawem odmowic wkladania takiej bielizny ktora nic prawie nie zaslania. Pomocy help zna sie ktos na prawie?

Gość prawictwo pospolite 114
jeżeli serwujesz nago to proproś o podwyżkę.. hostessa , która serwuje nago napoje zarabia z pewnościa ,co najmniej 200 zł na godzinę

Gość gość hostessa A
Wlasnie nie nago tylko teoretycznie w ich bieliznie ale co tego jak mi wszystko widac? Wszystko wszystkto wszystko. Ja widze to tak albo nie mi daje majtki jak pokazywala na poczatku albo tak jak mowisz niech placa 200 zl za godzine i wtedy ok.

Gość dewiantełe
lepiej powiedz gdzie znajduje się ten salon! :classic_cool:

Gość gość hostessa A
Raczej zapomnij. Nie stac Cie. Wiesz jakie tu sa ceny?? Najtansze majty i cyckonosz to tysiak a te najtansze to wygladaja zwykle bazarowki

Gość gość
Hostessy zachowują się jak d****** Wolę pracować jako promotorka, a nie lazić na wystawy samochodów, żeby obcy faceci się ślinili i żeby mnie traktowali jak przedmiot albo tak jak ty.

Gość gość
Jestes durna, więc stój nago. Niektóre nie muszą.

Gość gość hostessa A
17:23 Nikt mnie tam nie traktuje jak przedmiot. Przeciwnie wszyscy sa bardzo mili uprzejmi szczegolnie panowie. Z jednym sie tylko zgodze, ze slinia sie na nasz widok. Ale jak ma sie nie slinic skoro mam na sobie stanik z duzej koronki gdzie sa widoczne cale sutki? Malo tego czasem musimy isc do toalety a na korytarzu nie jest juz tak cieplo jak w salonie. Wracam z toalety a kolezanka pyta z glupim usmiechem czy sie podniecilam bo mi suty stoja. Ja patrze a one naprawde duze i twarde. Masakra bo przeciez faceci przechodzacy obok tez to widzieli. Prawie pozerali mnie wzrokiem. Masakra.

Gość gość hostessa A
Juz przezywam stres bo trzeba sie szykowac do pracy. Nikt mi nie podpowie? Nikt sie nie zna na prawie prtacy?

Gość gość
Prowokator, naprawdę łatwo cię rozszyfrować. Masz pracę jakąś normalną? :O

Gość gość hostessa A
Mam ale nudna. Siedze i gapie sie w monitory. Nie psuj mi moich prowow ok? PROWOKATOR

Gość gość
Nie lepiej, żebyś się produkował na jakiejś stronie z opowiadaniami erotycznymi? Tutaj jest wystarczająco dużo zboków.

Gość gość hostessa A
Teoretycznie masz racje a w praktyce o wiele inaczej sie czyta tresc ktora jest uwazana za prawdziwa a zupelnie inaczej opowiadanie o ktorym z gory wiadomo ze wszystko jest zmyslone. PROWOKATOR

Gość gość
Ale prowokacja :D