Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każda patelnia ceramiczna to taki szajs ???? Polecicie jakieś dobre?

Polecane posty

Gość gość

I zaczyna przywierać po dwóch dwóch miesiącach użytkowania? Czy naprawdę zawsze tak jest? :( Z początku taka patelnia jest idealna- gładziutka powierzchnia, jedzenie nawet bez tłuszczu ślizga się po niej jak po maśle, nic nie przywiera.... Ale za kilka miesięcy jak zacznie przywierać to jakiś koszmar!!! Tego się nie da niczym domyć, boję się zrobić jajecznicę, bo ostatnio jak ją zrobiłam to byłam zmuszona czyścić patelnię drapakiem, a nawet ręcznie wyskubywać, a i tak do końca jej nie wyczyściłam, nawet w gorącej wodzie to nie rozmiękło, masakra... Patelnia do wyrzucenia :O Możecie polecić jakieś dobre patelnie ceramiczne do których jedzenie nie będzie przywierać po kilku miechach użytkowania?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
spróbuj może z gerlacha lub monety

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tez kupiłam ceramiczną patelnię i właściwie od trzeciego smażenia przywiera środek patelni- sa do niczego! nie ma to jak teflon, załuje bo wydałam na patelnie ceramiczna 80 zł wiec nie mało.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A ja kupilam jakas no name w Tesco. I jest super. Ma rok i wyglada jak nowa. Moja rada: kup ceramiczna ale zupelnie gladka. Wczesniej mialam z dnem jak plaster miodu i to byla porazka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×