Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słoiczki, problem pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Chcę karmić moje dziecko słoikami bo uważam, że teraz nie ma dobrych warzyw i owoców. Mam jednak problem. Moje dziecko ich nie chce jeść. Próbowałam już słoiki Hippa, Gerbera i Bobovity różne smaki i nic. W sumie to się dziecku nie dziwię, bo te słoiczki mnie samą przyprawiają o odruch wymiotny. Wszystkie podobnie śmierdzą. Ale zależy mi jednak by dziecko się przekonało bo wolę teraz dać słoik niż marketowe warzywa niewiadomego pochodzenia. Na wiosnę zamierzam sama zacząć gotować, ale teraz musimy jakoś przetrwać na słoiczkach zimę. Doradzicie coś?

Gość gość
skoro Tobie nie smakuje i rzygać Ci się chce od tego .... toooo czemu dziecku ma toto smakować ? Uważasz że te pokarmy mają super warzywa w sobie ? Toż to sama chemia termin przydatności ze 2 lata więc co to jest ...

Gość gość
Popieram. Dania ze słoików są obrzydliwe. Lepsza marchew i ziemniak ze straganu niż ten syf w słoiku.

Gość gość
Nie zniechęcaj sie wedlug firm , moja córka lubi np deserek banan z twarożkiem firmy babydream , a z Humany lubi z lososiem , musisz popróbować różnych smaków , moja na początku tez nie jadla a teraz zje wszystko tak nabrala apetytu

Gość gość
No ale na straganie są praktycznie takie same warzywa jak w markecie? Spróbuję babydream, dzięki

Gość gość
kaszy manny nagotuj , wetrzyj jablko czy banana a nie sloiczki :o

Gość gość
Spróbuj każdej firmy i rozne smaki

Gość gość
Wydajesz tyle kasy na te dosłownie mówiąc g****a. A nie możesz przejść się do ekologicznego sklepu? Będziesz miała dobrej jakości jabłka, buraki, ziemniaki i inne. Do tego kupujesz kaszę manna i jaglaną i już masz kilka różnych posiłków. Do tego kilka dobrych jakościowo ziół: tymianek, bazylia. Plus do tego masło. Słoiki to niestety fast foody dla dzieci.

Gość gość
Lepsze są warzywa ze straganów niż syfiaste słoiczki.

Gość gość
Nie musi nawet iść specjalnie do żadnego eko sklepu, bo eko warzywa i owoce są już w normalnych dużych marketach, a nawet w Lidlu. Trzeba tylko patrzeć po etykietach i nalepkach. Mają certyfikaty (listek z gwiazdek) i czasami są na promocji (trzeba śledzić ofertę).