Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka85

Duphaston a bole podbrzusza jak na miesiaczkie.Efekt uboczny?

Polecane posty

Gość izka85

Witam.Otoz lekarz przepisal mi duphaston bo wystepuja u mnie plamienia..Mialam brac od 16 do 25 dc 2 x dziennie po 1 tabl.Trzeci dzien juz po braniu pojawily sie delikatne bole podbrzusza a od wczoraj momentami te bole byly bardziej jak na miesiaczkie.Czuje sie taka opuchnieta i mialam wrazenie,ze zaraz ten okres nadejdzie.W ciaze nie wierze,choc biernie sie staramy...Raczej mysle,ze ten lek tak wplywa na organizm.Bede wdzieczna za kazda wypowiedz.Pozdrawiam

Gość gość
Bole jak miesiączkę występują w 1 trymestrze ciąży bo macica się rozciąga tez brałam duphaston i miałam takie bole to jest normalne lepiej sprawdź czy rzeczywiście w ciąży jestes

Gość izka85
Nie chce sie nakrecac i wole poczekac.Juz nie raz myslalam ze moze sie udalo.Bo to plamienie mialam jeden dzien przed @ a to bolace piersi od owulacji.Teraz bola mnie takze juz 3 dzien chyba.Jutro ost dzien z tabletkami a bole na miesiaczkie nie ustaly.Bardzo bym chciała,zeby tym razem @ sie nie pojawila...no zobaczymy

Gość izka85
W trakcie brania duphastonu tez mialas takie bole,dobrze zrozumialam?

Gość izka85
I jak nikt mi juz nie pomoze?:( Sama juz przestaje wierzyc,ze moze to ta upragniona ciaza...Dzis mnie praktycznie od rana boli podbrzusze (nawet klucie) , ciagniecie w okolicy jajnika,bol piersi i krzyza.Wiec i moje samopoczucie bylo do bani